Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Σε θρίαμβο για το ΝPD εξελίχθηκαν οι τοπικές εκλογές στο κρατίδιο Μέκλεμπουργκ- Φορπόμμερν. Το κόμμα των Γερμανών Εθνικιστών έλαβε ποσοστό 5,5% και εκλέγει- μέχρι στιγμής- 23 αντιπροσώπους στην τοπική βουλή . Σε ορισμένες περιοχές του κρατιδίου, το ΝΡD ξεπέρασε το 10%.
Ενθουσιασμένος ο πρόεδρος των Γερμανών συναγωνιστών δήλωσε πως συγχαίρει τα στελέχη του Κινήματος και ιδιαίτερα τον επικεφαλή Ούντο Παστόερς. Επίσης εξέφρασε  την ικανοποίησή του για την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία με το κόμμα  DVU.
Στη συνέχεια ο ηγέτης του NPD αναφέρθηκε στο πόλεμο που δέχθηκε το Εθνικιστικό Κίνημα με αποκορύφωμα την έκδοση αντι- NPD εφημερίδας που μοιράστηκε σε 870.000 νοικοκυριά!
Ο αγώνας των Ευρωπαίων Εθνικιστών παρόλο τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται από τα τοπικά φερέφωνα του Συστήματος συνεχίζει να αποδίδει καρπούς .




Οι Ευρωπαϊκές κοινωνίες δεν αντέχουν το βάρος της εξαθλίωσης που τους φορτώνει η ανοχή των κυβερνήσεών τους στους λαθρομετανάστες , ούτε αντέχουν την επελαύνουσα οικονομική κρίση που προκαλούν οι διεθνείς << οίκοι >> , οι τραπεζίτες και η ανικανότητα της λεγόμενης Ε.Ε. να προστατεύσει τα εισοδήματα τους. 
Στην Κύπρο αντιμετωπίζουμε και εμείς τα ίδια και περισσότερα προβλήματα με τους Ευρωπαίους συμπολίτες μας . Η καλύτερη απάντηση  σε όλα αυτά είναι η συσπείρωση γύρω από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο , το μόνο Κίνημα που αγωνίζεται για μία πατρίδα Ελεύθερη, Ελληνική μέσα σε μία Ευρώπη των γηγενών Εθνών , με σεβασμό στις τοπικές παραδόσεις και στην μία, μοναδική θρησκεία της Ηπείρου μας , τον Χριστιανισμό.

Στράτος Καρανικολάου

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...