Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ: Θέλουμε κυβέρνηση που να 'ναι δυνατή



Χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκαν χτες το βράδυ έξω από το προεδρικό αξιώνοντας την παραίτηση του Προέδρου Χριστόφια. Παρόντα και 300 μέλη και φίλοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τα οποία ξεκίνησαν από τα γραφεία του κινήματός μας και σε σχηματισμό πορεύθηκαν προς το Προεδρικό, περνώντας από κύριους δρόμους της πρωτεύουσας.

Μόλις φτάσαμε στο Προεδρικό, οι συγκεντρωμένοι καταχειροκρότησαν την πορεία μας και φώναξαν μαζί μας κατά της κυβέρνησης. Τα συνθήματα των μελών και φίλων του κινήματος έδωσαν παλμό στην εκδήλωση των Αγανακτισμένων-Αφυπνισμένων, ακούγοντας ταυτόχρονα τις ομιλίες που εκφωνούνταν από τα μεγάφωνα.
Αφού τελείωσαν οι ομιλίες, ο σχηματισμός της πορείας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)έκανε επαναστροφή και απεχώρησε από το Προεδρικό, κλείνοντας έτσι μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση. Περί την 23.00, η πορεία έφτασε στα γραφεία του κινήματος μας και αφού ψάλαμε τον εθνικό ύμνο δόθηκε λήξη.Η εκδήλωση που έλαβε χώρα παρά την αδιάλειπτη προπαγάνδα κατά του κινήματός μας και των οργανωτών από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης του ΑΚΕΛ, θεωρείτε ως επιτυχία, αφού προφανώς κατέδειξε πως ο κυπριακός λαός ξύπνησε και δεν θέλει πλέον την κυβέρνηση Χριστόφια στην εξουσία.Ελπίζουμε οι κυβερνώντες να λάβουν υπόψη τους την κραυγή του λαού και να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...