Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Α. Κυπριανού: ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΛΑΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ


Στο Κυπριακό, στις προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας να χειριστεί το θέμα του φυσικού αερίου με διαφάνεια και υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και στο ΕΛΑΜ, για το οποίο είπε ότι «διατηρεί σχέσεις και επαφές με το νεοναζιστικό κόμμα της Γερμανίας», αναφέρθηκε ψες ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού.



Είπε ψες σε εκδήλωση του ΑΚΕΛ στο στάδιο Ελευθερία, «λέμε στον κυπριακό λαό ότι το ΕΛΑΜ διατηρεί σχέσεις και επαφές με το νεοναζιστικό κόμμα της Γερμανίας. Αυτό το επιβεβαίωσε η γερμανική Κυβέρνηση απαντώντας σε σχετική ερώτηση Γερμανίδας βουλευτού. Είπε ότι το ΕΛΑΜ, όχι μόνο εκπροσωπήθηκε στα φεστιβάλ του γερμανικού νεοναζιστικού κόμματος, όπως το ίδιο εξάλλου ανακοίνωσε, αλλά φιλοξένησε και Γερμανούς νεοναζί στην Κύπρο», ανέφερε. 

Να ενημερώσουμε τον Άντρο Κυπριανού, Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, το κύριο που βλέπετε να ποζάρει με τόση χάρη μπρος από τον αρχισφαγέα Λένιν, ότι το NPD Γερμανίας με το οποίο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει άριστες σχέσεις, όπως και με όλα τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης, είναι ένα καθόλα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα της Γερμανίας, το οποίο πρόσφατα πέτυχε και την είσοδο του στην Γερμανική βουλή φτάνοντας εκλογικά του ποσοστά στο 6% και ξεπερνώντας με σχετική άνεση το εκλογικό όριο του 5%.

Αφού κ. Κυπριανού σπαταλάτε τόσες ώρες στην ιστοσελίδα μας, εσείς και οι ακόλουθοι σας, ας κάνατε τον κόπο να δείτε και ποιο είναι το NPD, πριν αρχίσετε της ανυπόστατες κατηγορίες. 

Αλλά τι να περιμένεις από ένα ανιστόρητο που με την πρώτη ευκαιρία τρέχει να φωτογραφηθεί μπροστά από τον άνθρωπο που παρείχε πλήρη στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη στο κεμαλικό καθεστώς ενώ πολλές φορές μέσα από γραπτά του είχε εκφράσει την απέχθεια του απέναντι στους Έλληνες. Και επειδή κ. Κυπριανού θα περάσεις σύντομα από την ιστοσελίδα μας, κάνε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο, τον οποίο σου παρέχουμε για να μάθεις κάποια πράγματα για το ίνδαλμα σου - 1922: Η Γενοκτονία Των Ελλήνων Και ο Μπολσεβικισμός- Κεμάλ και Λένιν

Δεν σε παρεξηγούμε ανιστόρητε κ. Κυπριανού, αφού τα λάθη σου είναι τόσα πολλά που αποδεικνύουν περίτρανα την αμάθεια σου, όπως οι πρόσφατες δηλώσεις σου ότι : "Δεν θα ήθελα να έχω έναν δεξιό Ελληνοκύπριο για Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά θα προτιμούσα να έχω έναν αριστερό Τουρκο"κύπριο πρόεδρο". Και γι αυτό όμως να σου παραχωρήσουμε ένα ακόμα σύνδεσμο για να μάθεις ακόμα μια ιστορική αλήθεια - Όλη η αλήθεια για τους Τουρκο"κύπριους" "αδελφούς" μας!

Τώρα όσο αφορά το NPD κύριοι εκεί στο ΑΚΕΛ, δεν είναι λίγες φορές που εξέφρασε την αμέριστη του συμπαράσταση στο Κυπριακό Ελληνισμό, την εναντίωση του στην Τουρκία αλλά και το ψευδοκράτος που εσείς καθημερινά αναγνωρίζεται με την αδέξια πολιτική σας και ουκ ολίγες φορές τόνισε πως αυτή η γη είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, πράγμα που εσείς ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ, και το καταπολεμάτε καθημερινά.

Πριν κάνατε το κόπο να μας κατηγορήσετε ξανά, για τις σχέσεις μας με το NPD καλό θα ήταν να δείτε τους δύο ποιο κάτω συνδέσμους:
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Έχασε τις εκλογές στο Μεκλεμβούργο η Μέρκελ, στην βουλή το NPD - ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ NPD



Όλοι αυτοί που κατηγορείτε τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ, κ. Κυπριανού και κάθε Κυπριανού, διένυσαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθουν στους καυτούς δρόμους της Κύπρου μας, για να δώσουν το παρόν τους σε ένα νεκροταφείο, και στα οδοφράγματα για να τιμήσουν την μνήμη 2 παλληκαριών, του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού την ώρα που εσείς και οι νεολαία σας ήταν σε κάποια παραλία και έκανε ηλιοθεραπεία.

Την ώρα που φώναζαν υπέρ της Ελληνικότητας αυτού του τόπου, κατά της Τουρκικής εισβολής και κατέθεταν στεφάνι στο τόπο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή οι δύο λεβέντες μας, γιατί δεν δέχθηκαν να προσκυνήσουν το Τούρκο εισβολέα πράγμα που κάνετε εσείς καθημερινά με ελαφρά την καρδία, εσάς οι νεολαία σας ίσως καθόταν σε κάποιο γραφικό ταβερνάκι στην κατεχόμενη Κερύνεια μας, και τα έπιναν με τους φονιάδες των δύο ιερομαρτύρων μας.

Αυτά, σαν απάντηση, και με την ευχή πριν ανοίξετε το στόμα σας ξανά να μας κατηγορήσετε, πρώτα από όλα να σκέφτεστε. 
Γιάννης Γεωργιάδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...