Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! -ΒΙΝΤΕΟ


Wir sind die letzten 3 deutschen Kinder an unserer Schule
Η Σβένια , ο Τζέϊσον και η Ταλίνα. Οι τρείς τελευταίοι Γερμανοί μαθητές!

Η εθνοκάθαρση των Ευρωπαϊκών λαών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Πόλεις κοσμήματα με υψηλό επίπεδο ζωής έχουν μετατραπεί σε τριτοκοσμικές περιοχές εξαιτίας του αυξανόμενου αριθμού μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Οι τοπικές Αρχές είναι παντελώς ανίκανες να επιβάλουν την τάξη ενώ κόλαση έχει γίνει η διαβίωση των ντόπιων κατοίκων.
Η πρωτεύουσα της Γερμανίας , το Βερολίνο, θεωρείται η Τρίτη σε πληθυσμό…τουρκική πόλη. Η περιοχή Κρόϋτσμπεργκ ονομάζεται πλέον… μικρή Κωνσταντινούπολη.!
Η κατάσταση όμως που έχει δημιουργηθεί στα σχολεία της περιοχής έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου. Η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών είναι τούρκοι οι οποίοι χτυπάνε , ληστεύουν , τρομοκρατούν τους γερμανούς μαθητές .



Στο σχολείο Jens-Nydahl υπάρχουν μόνο 3 (τρεις) Γερμανοί μαθητές .Οι υπόλοιποι 313 μαθητές είναι μουσουλμάνοι τουρκικής ή αραβικής καταγωγής. Από αυτούς οι οικογένειες των 285 παίρνουν επιδόματα από το κράτος δηλαδή από τους γερμανούς φορολογούμενους!
Η μητέρα της μικρής Ταλίνας  - μίας εκ των Γερμανών μαθητών- υποστηρίζει πως οι συμμαθητές της κόρης της δεν είναι σε θέση να πουν απλές λέξεις στα γερμανικά όπως <<Καλημέρα>>, << Ευχαριστώ>>, << Παρακαλώ>>!
Τα παιδιά των Γερμανών στοχοποιούνται και χαρακτηρίζονται ως << γουρουνοφάγοι>>!
Σύμφωνα με την Γερμανική κυβέρνηση η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και συντηρείται από τα κρατικά επιδόματα!
Η ίδια κατάσταση ισχύει  σε πολλά σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Πριν από λίγο καιρό άλλωστε είχαμε επεισόδια στο Λύκειο της Βεργίνας στη Λάρνακα όταν αντέδρασαν τα Ελληνόπουλα στις καθημερινές προκλήσεις που δέχονταν από τους αλλοδαπούς συμμαθητές τους  !
Προσέξτε στο βίντεο που παραθέτουμε την συμπεριφορά των τούρκων μαθητών .Αν όλα αυτά διαδραματίζονται στην καρδιά της Ευρώπης φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Κύπρο  αν συνεχιστεί η απρόσκοπτη εισροή λαθρομεταναστών .
Θα στέλνατε τα παιδιά σας σε ένα τέτοιο σχολείο; Είναι αυτή η ανοικτή και πολυπολιτισμική κοινωνία που θέλουν να δημιουργήσουν οι κυβερνώντες και υποστηρίζουν και τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως;
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  αποτελεί την αυθεντική εστία αντίστασης στα σχέδια του αφελληνισμού της Κύπρου, είναι ο μοναδικός φάρος του Ελληνικού Φωτός στο σκοτάδι της λεγόμενης πολυφυλετικής κοινωνίας που θέλουν να μας επιβάλλουν τα κόμματα του κατεστημένου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...