Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα έχει αναπτύξει σχέσεις με πάρα πολλά Εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης  τα οποία ενημερώνει συνεχώς για το Κυπριακό πρόβλημα αλλά και για τα δίκαια του ευρύτερου Ελληνισμού. 

Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα φιλελληνισμού στα εκατομμύρια των υποστηρικτών τους.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Βένετο στην Β. Ιταλία, το κόμμα της FORZA NUOVA διοργανώνει ομιλία-συζήτηση στον πολυχώρο FREE DERRY με θέμα : "ΚΥΠΡΟΣ- Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΓΗΣ".
Στην πολύ σημαντική εκδήλωση θα μιλήσει εκπρόσωπος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ο οποίος  θα αναλύσει  όλες τις πτυχές του κυπριακού προβλήματος   ενώ θα αναφερθεί και στο σχέδιο λύσης που  προτείνουν οι Έλληνες Εθνικιστές.

Αυτό το γεγονός αποτελεί την αρχή μιας σειράς ευρωπαϊκών δράσεων στις οποίες θα συμμετέχει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με σκοπό την ενημέρωση και αφύπνιση των Ευρωπαίων πολιτών.

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...