Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.


Με τη ευκαιρία που μου δίνετε σ’αυτό το βήμα, θέλω να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και στη νεολαία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) οι οποίοι δίνουν τακτικά το παρών τους στους κυπριακούς δρόμους πρωτοπόροι Αγωνιστές και Πατριώτες, με λάβαρο τους τις Ελληνικές Σημαίες, οι οποίοι μας κάνουν όλους περήφανους και που ανοίγουν τους δρόμους να ακολουθήσει ο Λαός όπου τους καταχειροκροτεί και τους αγκαλιάζει.
Ειλικρινά θέλω να τους συγχαρώ, τους χαίρομαι και τους καμαρώνω, γιατί μου θυμίζει το ηρωικό έπος του Αγώνα της ΕΟΚΑ 55 -59 όπου ως μαθητές ξεχυνόμαστε στους δρόμους για να απαιτήσουμε τη Ελευθερία μας από το Αγγλικό ζυγό, όπου συναντούσαμε μπροστά μας, ένοπλους Άγγλους στρατιώτες και συρματοπλέγματα της ντροπής.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σήμερα οι νέοι μας αντιμετωπίζουν όχι τους Άγγλους στρατιώτες αλλά.... τους αστυνομικούς της Κυπριακής Δημοκρατίας με εξαρτήσεις δακρυγόνα και χημικά. Μη χειρότερα να δουν τα μάτια μας... και πόση απογοήτευση να νιώθουν αυτά τα παιδιά εν έτι 2011. Η όλη εικόνα θυμίζει απόδραση από φυλακές. Όντως, είναι στα μέγιστα λυπηρό που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και οι κυβερνώντες οφείλουν άμεσα, να ξαναμελετήσουν αυτά που κάνουν, γιατί αυτά τα παιδιά, νοιάζονται, αγωνιούν και Αγωνίζονται για την Ελευθερία και το μέλλον τους, για μια καλύτερη κοινωνία και πιο δίκαιη από τη δική μας. Τίποτε άλλο δεν ζητούν.

Ου περί χρημάτων ο Αγών, αλλά για Ελευθερία έλεγαν οι Αγωνιστές της ΕΟΚΑ στους Άγγλους αποικιοκράτες. Ακριβώς αυτά λένε και επιζητούν σήμερα οι νέοι μας, οι οποίοι θα είναι οι αυριανοί πολιτικοί μας, που θα αντικαταστήσουν τους σημερινούς πολιτικάντηδες και το κατεστημένο, που η έννοια τους είναι η καρέκλα, το ρουσφέτι και.... μεταξύ άλλων να προωθήσουν τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία που ενώ την απορρίψαμε το 2004 την έβγαλαν από το τσιμέντο για να μας τη ξαναπαρουσιάσουν ως επιδόρπιο... που δεν θα πάρουμε ποτέ.

Άδικος ο κόπος τους. Όμως, οι ιστορικοί του μέλλοντος, θα γράψουν πολλά βιβλία γι’αυτούς, που θα τα διαβάζουν τα εγγόνια τους και θα βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Είναι ευκαιρία λοιπόν οι νέοι μας που συμφωνούν με τη καθαρά Πατριωτική γραμμή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και ως επίσημο κόμμα που είναι πλέοννα ακολουθήσουν και να ενώσουν τη φωνή μαζί τους κάτω από τη Γαλανόλευκη Σημαία μας και να συνεχίσουν για τον ίδιο σκοπό.

Με Εκτίμηση
Α. Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...