Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ


Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) τιμά σήμερα το ένδοξο ΟΧΙ του κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά στον Ιταλό πρέσβη που απαίτησε μέρος των Ελληνικών Εδαφών. Ο Ι.Μεταξάς ως γνήσιος στρατιωτικός, που αποφασίζει με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας, απάντησε στους Ιταλούς με την διπλωματική φράση «Alorscest la guerre” δηλαδή «Τότε έχουμε πόλεμο». Σήμερα κανείς δεν θα αναφερθεί στον Ιωάννη Μεταξά, θα μιλήσει για το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και για την αντίσταση των κομμουνιστών παραγνωρίζοντας μεγάλο μέρος της ιστορίας.  
Εμείς το Μέτωπο Νεολαίας, ως Έλληνες Εθνικιστές, αποδίδουμε τιμές στον κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά για την αξιοπρεπή στάση του αλλά και σε όλους τους Έλληνες που έπεσαν στον βωμό της Ελευθερίας. Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες, τα ΟΧΙ θέλουν άτομα που βλέπουν ΜΟΝΟ το καλό της πατρίδας και δεν πρόκειται ποτέ να παραχωρήσουν ούτε εκατοστό ελληνικής γης χωρίς να χυθεί ούτε σταγόνα αίμα. Σήμερα, οι πολιτικάντηδες θα αναφωνήσουν «περήφανους» λόγους τιμώντας τον Ελληνισμό για το ΟΧΙ αλλά την επομένη θα συζητάνε και πάλι με τον κατακτητή για μια εξευτελιστική λύση του Κυπριακού.
Δεν έχουν καμία σχέση αυτοί οι πολιτικάντηδες με τον Κυβερνήτη Μεταξά, γιατί ο Ιωάννης Μεταξάς ήξερε να λέει ΟΧΙ, ενώ αυτοί έμαθαν να προσκυνάνε τα ξενόδουλα αφεντικά τους.

Τρανό παράδειγμα είναι το απόσπασμα από τον λόγο του προς την Ελληνική Νεολαία, στις 10 Αυγούστου 1936, που ακολουθεί πιο κάτω, και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα συγκρίνοντας τα με τους λόγους που εκφωνούν η σημερινή πολιτική μας "ηγέτες":

«Σήκω επάνω, ελληνική νεολαία. Δεν υπάρχει δια σε άλλη πραγματικότης παρά η ελληνική πατρίς, μόνον εκεί θα επανεύρεις τον εαυτόν σου. Μόνον μέσα εις τας εθνικάς παραδόσεις θα επανεύρης τον προορισμόν σου. Μόνον μέσα εις τον ελληνικόν πολιτισμόν θα επανεύρης τα ιδανικά σου και τα όνειρά σου. Χωρίς αυτά δεν ημπορείς να ζήσης, ελληνική νεολαία. Μόνον εκείνα τα οποία σου εδημιούργησεν η ελληνική ιστορία αποτελούν το σώμα σου και την ψυχή σου. Τα ξένα κατασκευάσματα, με τα οποία ηθέλησαν να σε παρασύρουν οι αγύρται με τους παράφρωνας ρωμαντισμούς των, είναι ψεύτικα δια σε και αποτελούν δηλητήριον. Διότι, εννόησέ το, δεν μπορείς να ζήσης αλλέως παρά ελληνικά μέσα εις την φυλήν σου και μόνον εκεί μέσα θα εύρης τον λόγον και τον προορισμόν της υπάρξεώς σου, Και τότε θα ιδής ότι θα επανεύρης την χαράν και την αισιοδοξίαν, αι οποίαι σου έλειψαν. Και όταν θα τας επανεύρης, θα ιδής με τι ευκολίαν θα υπερπηδήσης τα εμπόδια και τας δυσκολίας της ζωής και τι μέλλον θα παρασκευάσης και δια τον εαυτό σου και δια την Ελλάδα, εις την οποίαν ανήκεις αναποσπάστως».

ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ τουρκαλάδες


Μέτωπο Νεολαίας Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...