Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Φοβάται, φοβάμαι ,φοβούνται!


Κοιτάζω με μεγάλη προσοχή τις αντιδράσεις όλων που μπορεί να εμπλακούν σε πόλεμο μεταξύ τουρκίας Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ και γενικά Μ. Ανατολή .
Το Ισραήλ χώρα που ελέγχει τα πάντα, χώρα που ανάλογα με τον πληθυσμό της είναι πράγματι ο Δαυίδ με τον Γολιάθ βασικά στηρίζεται στον στρατό στην κατασκοπεία και στους έξυπνους ηγέτες που έχουν την πατρίδα υπεράνω όλων. 
Η Ελλάδα πάντα προδομένη από ηγετίσκους χαμηλής νοημοσύνης που σκοπό έβαλαν πως τα πρόβατα που τους ακολουθούν και ενώ ξέρουν οτι είναι για την καταστροφή, να τους ευνοούν και να μοιράζονται την λεία απο τα άνομα σχέδια που κατασπαράζουν την Ελλάδα, δεν έχουν να παρουσιάσουν ΤΊΠΟΤΑ εμπρός στις τακτικές των Τούρκων, μόνο ραγιαδισμό και ξεπούλημα εθνικών επιταγών για να είναι αρεστοί στους εχθρούς της πατρίδος.
Κύπρος, ένα κράτος που αμφιβάλλω αν υπάρχει στον κόσμο. Όλα στον βωμό του κερδοσκοπικού κοντόφθαλμου συλλογισμού, είναι το κράτος που έχει εγγυήτριες δυνάμεις που μόνο η Ελλάδα είναι φιλική, η Αγγλία εφαρμόζει το διαίρειν και αυτή να βασιλεύει επί των πτωμάτων που προκάλεσε.


Είναι ένα νησί που δεν ξέρει τι θέλει, κάποτε έλεγε για Ένωση, αυτοδιάθεση, ανεξαρτησία, αδέσμευτη, αντινατοϊκή, αντιαμερικανική, αντιρωσσική, κουβανική!

Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ο απλός  κόσμος αγαπά την Ελλάδα αλλά τα κόμματα που καθοδηγούνται απο ανθέλληνες που για να πιάνουν τους ψήφους στις εκλογές λένε τα πρέποντα.

Θυμηθήτε τα οπλικά συστήματα επί καιρό Αλωνεύτη και τι ξεσπάθωμα έκανε ένα κόμμα που τον έβγαλαν και κλέφτη, κάτι με κράνη, τα s300, το σχέδιο ΑΝΝΑΝ είναι τελικά η υποκρισία αυτών ώστε να βγαίνει την μια το Ακελ ή πίσω να ελεχει την κατάσταση ή να βγαίνει ο Συναγερμός που με την ίδια τακτική να ελέγχει ώστε πάντα να υπάρχει ο ανθελληνισμός και γίνομεν μια τουρκική επαρχία. 
Τουρκία μια χώρα ανόμοια, μια χώρα αγράμματη αλλά όλοι για το έθνος των πολεμούν, μια χώρα που δεν δίστασε την Σμύρνη, την Κύπρο, τα Ίμια τα ναυτικά μίλια της Ελλάδος που την υποχρεώνει να μην διεκδικεί.

Μια Τουρκία που έχει μέτωπα με τους Κούρδους με την Περσία, με τους Αρμενίους, με Σύριους, με Βουλγάρους, με Κύπρο, με Ρωσσία και όμως είναι έξυπνη διότι περιστοιχίζεται απο κοθώνια ηγέτες που προτιμούν να την χαϊδεύουν και να συνεργάζονται μαζί της και ο λόγος είναι απλός ,εμείς δίνουμε τα πάντα εκείνοι είναι βλάκες να μην τα πέρνουν, εμείς τους κάνουμε πιο δυνατούς με τον ραγιαδισμό μας είναι εκείνο που λέει ο κόσμος σφάξε με αγά μου για να αγιάσω και αυτό καμνει ο τούρκος. 
Οι αμερικάνοι το μόνο που ξέρουν είναι το καπιταλιστικό κεφάλαιο το κέρδος το συμφέρον δεν τους νοιάζει η δικαιοσύνη, δεν τους νοιάζει ποιος είναι ηγέτης, φτάνει να είναι ελεγχόμενος και να τους προμηθεύει κεφάλαια. 
Όλοι λοιπόν φοβούνται αλλά πιο πολύ η Τουρκία φοβάται διότι μπορεί να χωριστεί σε τρία κράτη που τελικά αυτό προβλέπω να γίνη διότι συμφέρει στους αμερικανούς να έχουν μια Τουρκία που να διεκδικεί πετρέλαια και να γίνη υπερδύναμη με αξιώσεις ανταγωνιστικές, αυτάρκεις. 
Φοβάμαι οτι εμείς δεν θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και λόγω υπερβολικής υποχωρητικότητος θα τους δώσουμε τα πάντα όπως ο Πρόεδρος τώρα λέει να δώσει μερίδιο απο πετρέλαιο στους Τουρκοκυπρίους όπως τους δίνει υπερβολικά βοηθήματα ενώ στους Έλληνες που δώσανε τόσα τους θεωρεί εχθρούς. Ακόμη το κόμμα του θέλει να βάλλει Τούρκο πρόεδρο της δημοκρατίας .

Είναι αυτοί που με την προπαγάνδα κατέστρεψαν οτι είναι Ελληνικό, είναι αυτοί που έχουν πρότυπο τον Τσε Γκεβάρα και οχι έναν Έλληνα.

Είναι αυτοί που θέλουν να διαλύσουν την Εθνική Φρουρά και βάζουν άσχετους ανίδεους αξιωματικούς να την στελεχώνουν. 
ΕΝΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ . ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ Ε.ΛΑ.Μ 
Το Ε.ΛΑ.Μ. είναι το μόνο κόμμα που νοιάζετε για τα δίκαια της Ελληνικής φυλής, είναι αυτό που ο Χριστόφιας το φοβήθηκε και έστειλε την πραιτωριανική τρομοκρατική προσωπική φρουρά να μας συλλάβει αυτό και μόνο απο μόνο του λέει πολλά! ΕΛΑ ΣΤΟ ΕΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.


Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος    ΕΛΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...