Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΤΡΕΒΙΖΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ


Μέσα σε ένα κατάμεστο από Ιταλούς Εθνικιστές πολυχώρο έγινε στο Βένετο της Ιταλίας η εκδήλωση για την Κύπρο που διοργάνωσε το Κίνημα της  Forza Nuova.
Από νωρίς μόλις άνοιξε το FREE DERRY όπως ονομάζεται ό τόπος όπου έγινε η συζήτηση , φάνηκε ότι θα δημιουργούνταν το αδιαχώρητο.
Στο πιο ψηλό σημείο του κέντρου δέσποζε η σημαία του Ε.ΛΑ.Μ. ενδεικτικό του σεβασμού που τρέφουν οι Ιταλοί συναγωνιστές  για το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου.
Η εκδήλωση που είχε τίτλο << Κύπρος , μία κατεχόμενη χώρα >> άρχισε με τις ομιλίες των υπευθύνων της FORZA NUOVA  που αναφέρθηκαν στις καταστροφές που προκάλεσαν οι Τούρκοι στο νησί μας ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν στους παρευρισκομένους  οι ρημαγμένες ορθόδοξες εκκλησίες  και η σημερινή χρήση τους από τους βάρβαρους κατακτητές .


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ο οποίος –μέσω διαδικτύου -έκανε μια αναλυτική αναφορά τόσο στην ιστορία του Ελληνισμού της Κύπρου όσο και στην τωρινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Μεγαλόνησος.
Οι Ιταλοί Εθνικιστές στο τέλος της ομιλίας έκαναν πάρα πολλές ερωτήσεις δείχνοντας μεγάλο  ενδιαφέρον για την Κύπρο.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στο εξωτερικό.Καλλιεργεί τον φιλελληνισμό ανάμεσα στα μεγάλα Εθνικιστικά Κινήματα  τα οποία βρίσκονται σε συνεχή άνοδο στις χώρες τους.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι πληθαίνουν οι προσκλήσεις για συμμετοχή του Ε.ΛΑ.Μ.σε διεθνή συνέδρια.

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...