Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και «εθνικιστές»…


«Ακούστε. Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ’ εγώ κι ο χτίστης,/ ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης. /Και θέλει και το γκρέμισμα νου και καρδιά και χέρι./ Στου μίσους τα μεσάνυχτα τρέμει ενός πόθου αστέρι./ Κι αν είμαι της νυχτιάς βλαστός, του χαλασμού πατέρας, / πάντα κοιτάζω προς το φως το απόμακρο της μέρας…» ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ – Ο ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΣ
Έπρεπε να φτάσει η Πατρίδα μας σε αυτόν τον κατήφορο, έπρεπε να γίνουν τα όσα έγιναν για να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας, που διαθέτει νου και γνώση(«τοις νουν έχουσιν») τον ρόλο που παίζουν κάποιοι που παρίσταναν και συνεχίζουν να παριστάνουν τους «εθνικιστές» που θα φέρουν την «ρήξη και ανατροπή»… Έπρεπε να υποδουλωθεί η Πατρίδα μαςστους παγκόσμιους τοκογλύφους για να καταλάβουν όσοι δεν είναι βλάκες ή συμφεροντολόγοι, που έχουν ποντάρει το είναι τους σε κάποια κομματική κλίκα, ότι τους έλεγαν ψέματα, τους έπαιζαν θέατρο, ότι δεν ήταν παρά «γαλανόλευκα ράκη», ανάξια των περιστάσεων και των κρίσιμων στιγμών τις οποίες διέρχεται το Έθνος μας.

Μόνοι στον αντίπερα της αριστεράς χώρο, απόλυτα αρνητικοί, κάθετα αφοριστικοί στο Μνημόνιο και τα «καλά» του, εμείς οι Χρυσαυγίτες! Δεν είναι η πρώτη φορά στην νεώτερη ιστορία που ο χώρος των λεγόμενων αστικών κομμάτων (σήμερα το λένε κεντροδεξιά, βλέπε Ν.Δ.και ΛΑ.Ο.Σ.) παραχωρούν την πρωτοβουλία της αντίστασης στην αριστερά. Σε μία αριστερά, η οποία έχει ιδεολογικά και πολιτικά χρεωκοπήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη από τα Ουράλια μέχρι τον Ατλαντικό και στέκει πανίσχυρη στην Ελλάδα, έχοντας την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων στο πολιτικό παιχνίδι.
Για «ετερόκλητες συμμαχίες» μίλησαν οι φυλλάδες γιατί στο πλευρό του Λαού βρέθηκε στο ξέσπασμα της δίκαιης οργής του κατά του πολιτικού κατεστημένου ΚΑΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ας το συνηθίσουν. Δεν χαρίζουμε τα δίκαια του Λαού μας στα ορφανά του Μαρξ επειδή οι αστοί πολιτικοί έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον μαμωνά του παγκόσμιου καπιταλισμού.
Σήμερα, πλέον, παρ’ όλη την συνωμοσία σιωπής και την λάσπη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι γνωστή σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και αποτελεί μία ανερχόμενη πολιτική δύναμη και αυτό οφείλεται αφ’ ενός μεν στην επιμονή μας με σταθερότητα και συνέπεια στις Ιδεολογικές μας πεποιθήσεις και τις πολιτικές μας θέσεις, αφ’ ετέρου δε γιατί ο χρόνος δυστυχώς μας δικαίωσε και λέγω δυστυχώς μας δικαίωσε γιατί δεν ήταν λίγες οι φορές, όπου γίναμε οι άγγελοι των κακών που ερχόντουσαν, αλλά δυστυχώς η αντιμετώπιση, την οποία είχαμε ήταν αντιμετώπιση «Κασσάνδρας»… Με άλλα λόγια, όταν ακόμη από το 1993 με πρωτοσέλιδο τίτλο γράφαμε στην εφημερίδα μας για την εγκληματικότητα των ξένων, μας λέγανε υπερβολικούς, κινδυνολόγους, φασίστες, ρατσιστές. Το ζήτημα όμως δεν ήταν τι εμείς πιστεύαμε, όπως δεν είναι και τώρα, το ζήτημα είναι ποια είναι η πραγματικότητα και ποιος έχει το θάρρος αυτήν την πραγματικότητα να την παρουσιάσει.
«Κάτσε καλά, εσύ θα σώσεις την Ελλάδα…»
Ποιος έχει την αντίληψη να καταλάβει στο βάθος τους τα όσα συμβαίνουν και επιπλέον είναι ελεύθερος χωρίς δεσμεύσεις για να πει αυτήν την Αλήθεια! Αυτό γιατί κατά καιρούς αυτά που εμείς γράφαμε, τα έβλεπαν και άλλοι, εάν όχι ΟΛΟΙ, πλην δεν τα έγραφαν, γιατί το κυρίαρχο σύστημα ήθελε να στρογγυλεύει τα πράγματα και αυτοί για να έχουν μία θέση κάτω από τον ήλιο του κυρίαρχου συστήματος, για να μη τους βάλουν στο περιθώριο έπρεπε να συμμορφώνονται… Και συμμορφωνόντουσαν και κάποιοι από αυτούς μάλιστα είχαν και μέλλον «λαμπρό», σύμφωνα με αυτό που θεωρούν λαμπρό οι επικρατούσες αστικές αντιλήψεις της εποχής μας. Δηλαδή, το «κάτσε καλά, εσύ θα σώσεις την Ελλάδα» και τα άλλα σχετικά, τα οποία και εμείς οι Χρυσαυγίτες τα έχουμε ακούσει από το περιβάλλον μας, αλλά δεν βάλαμε ποτέ μυαλό και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτό!
Από την μια πλευρά, λοιπόν, υπήρχαμε εμείς, κάποτε πολύ λίγοι, σχεδόν ελάχιστοι, λίγες δεκάδες πολλές φορές μέσα σε ένα γραφείο, εμείς οι «κακοί φασίστες» όπως μας έλεγαν. Μέχρι και εγκληματική συμμορία μας αποκαλούσαν και συνεχίζουν να μας αποκαλούν τα ορφανά του Μαρξ και όχι μόνο(…), ενώ οι υποτίθεται ιδεολογικοί μας «φίλοι», κάποιοι από αυτούς και πρώην συναγωνιστές μας, θεωρούσαν ότι πάμε χαμένοι γιατί δεν έχουμε το μυαλό να έχουμε μια «σοφή» πολιτική πρακτική, όπως αυτοί, και να σκύβουμε το κεφάλι, να κάνουμε διασυνδέσεις, να σαλιαρίζουμε γενικά με όλα και με όλους, προκειμένου να τύχουμε και μιας ανάλογης ευμενούς συμπεριφοράς.
Όλοι αυτοί ήταν οι «καθώς πρέπει πατριώτες», οι οποίοι σήμερα άλλοι ανήκουν στο μίζερο πουθενά τους, άλλοι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και άλλοι στο κόμμα του Καρατζαφέρη, το οποίο εμφανίστηκε σαν η μεγάλη νίκη των «εθνικιστών» και αποδείχθηκε χωρίς ιδιαίτερο κόπο η μεγαλύτερη παγίδα του συστήματος. Ο ίδιος άλλωστε ο Καρατζαφέρης σε τηλεοπτική εκπομπή είχε δηλώσει ότι εάν δεν υπήρχε το κόμμα του, θα υπήρχε πραγματική ακροδεξιά και αυτό θα ήταν επικίνδυνο για το σύστημα.
Όμως, κάποιοι ψευτοεθνικιστές κάνουν πως δεν τα ακούνε όλα αυτά, πως δεν άκουσαν καν αυτό το συγκεκριμένο και εξακολουθούν να οικοδομούν τον περίφημο δήθεν «δούρειο ίππο» τους, με τον οποίον δήθεν θα αλώσουν το σύστημα. Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Σε κάθε πορνείο υπάρχει πάντοτε και μία λυπητερή ιστορία(το σύνηθες: ψευδής!) για το πώς κατάντησε η κάποτε ενάρετος γυνή στον βούρκο και την διαφθορά… Εδώ η ιστορία αυτή, η λυπητερή ιστορία της πολιτικής εκπορνεύσεώς τους, λέγεται «δούρειος ίππος δια την άλωσιν του συστήματος».
ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και «εθνικιστές»…
Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις είχε πει ο Αντισθένης, τον οποίον προσωπικώς δεν συμπαθώ ως φιλόσοφο κυνικό, αλλά η ρήση του αυτή είναι πράγματι σοφή! Για κάθε γνώση πραγμάτων, προσώπων και εννοιών απαραίτητο είναι να δίνουμε ξεκάθαρο περιεχόμενο στις λέξεις. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο στην χώρα μας, όπου ο καθένας είναι ό,τι δηλώσει! Έτσι λοιπόν, το να δηλώνεις εθνικιστής στην Ελλάδα του 21ουαιώνος, είναι δυστυχώς γενικό και αόριστο, αφού πολλοί το δηλώνουν, λίγοι το πιστεύουν και από αυτούς τους λίγους, οι οποίοι χωρίς σκοπιμότητα το πιστεύουν, ο καθένας δίνει διαφορετικό περιεχόμενο.
Έτσι φτάσαμε στο εξωφρενικό σημείο να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο η οποία διαθέτει «εθνικιστές», οι οποίοι συμφώνησαν στην υποδούλωση της χώρας μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους και σε μία συμφωνία υποταγής με το περίφημο διεθνές νομισματικό ταμείο! «Εθνικισμός» και ΔΝΤ χέρι-χέρι στην Ελλάδα, την χώρα των θαυμάτων…
Έχουμε κάθε είδους «εθνικιστή» σε αυτή την χώρα! Και όχι μόνον τώρα, αλλά και στο παρελθόν.Είχαμε «εθνικιστές», που έλεγαν ότι οι Τούρκοι ήταν «φίλοι» μας, προς χάριν του ΝΑΤΟ και οι οποίοι και θυσίασαν τα εθνικά μας συμφέροντα στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας, οδηγώντας σε εκτουρκισμό αρκετούς μουσουλμάνους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν είχαν την παραμικρή σχέση με το τουρκικό έθνος, έναν «εκτουρκισμό», ο οποίος οδήγησε στην σημερινή ζοφερή κατάσταση, η οποία επικρατεί στην Θράκη μας. «Εθνικιστές» εδήλωναν επίσης και αυτοί που προχώρησαν στην αναγνώριση της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο, μιας Γιουγκοσλαβίας με ένα ομόσπονδο κράτος με το όνομα «Μακεδονία» και αυτό πάλι για χάρη του ΝΑΤΟ, όταν ο Τίτο ήλθε σε σύγκρουση με τον Στάλιν και εθεωρείτο δυνάμει σύμμαχός μας. Είχαμε επίσης και «εθνικιστές», οι οποίοι θυσίασαν τα εθνικά δίκαια του Ελληνισμού στην Κύπρο προς χάριν των αγγλικών συμφερόντων και συμφώνησαν στην προδοτική λύση των συμφωνιών της Ζυρίχης και του Λονδίνου και σε μία «ανεξαρτησία», η οποία ήταν μαθηματικά βέβαιον ότι θα οδηγούσε στην τουρκική επέμβαση. Άλλωστε αυτό το είχαν τονίσει τότε στην Βουλή και οι πολιτικοί της Ενώσεως Κέντρου στην σχετική συζήτηση και όλα αυτά υπάρχουν καταγεγραμμένα.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες
Συμπερασματικά, λοιπόν, εμείς οι Χρυσαυγίτες, που οι υπόλοιποι μας θεωρούσαν… φανατικά και εξτρεμιστικά στοιχεία, «κακούς φασίστες» με δύο λέξεις, κάναμε ζημιά στους «καθώς πρέπει πατριώτες» και τους εκθέταμε… Όμως, ο πανδαμάτωρ χρόνος, που όλα τα δείχνει ήλθε πλέον για να αποδείξει ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους «καθώς πρέπει πατριώτες», όσοι δεν ήταν από την φύση τους δειλοί για να τα βάλουν με την αντεθνική εξουσία, ήταν στην πραγματικότητα προδότες μιας Ιδεολογίας, στην οποία ισχυρίζονταν ότι δήθεν πίστευαν.
Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...