Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τούρκοι πράκτορες μέσα στην Πύλα


Έστησαν παρατηρητήρια και κάνουν παρακολουθήσεις



Την ώρα που οι Τουρκο''κύπριοι'' και οι Τούρκοι μιλούν εξαγγέλλουν με κάθε τρόπο τη βούληση τους για λύση και κατηγορούν τους Ελληνοκύπριους ότι κωλυσιεργούν, προσπαθούν να αλώσουν ακόμα και το τελευταίο μεικτό χωριό της Κύπρου, την Πύλα. 


Αστυνομία και ΓΕΕΦ κατέχουν πληροφορίες ότι καθημερινά βρίσκονται και κάνουν παρακολουθήσεις Τούρκοι στρατιωτικοί με πολιτική περιβολή μέσα στο μουσουλμανικό τέμενος της Πύλας, αλλά και μέσα σε κατοικίες. Έστησαν παρατηρητήρια και τα επανδρώνουν συστηματικά.




Αυτοί είναι οι φίλοι και αδελφοί των πολιτικάντηδων μας, και διαφόρων άλλων θολοκουλτουριάριδων, που δεν χάνουν την ευκαιρία κάθε φορά να εκφράσουν την συμπάθεια τους προς αυτούς. Τι θα μας πούνε τώρα; Η απάντηση γνωστή και χιλιοειπωμένη. Για άλλη μια φορά η νέα τάξη θα κάνει τα στραβά μάτια, και ενωμένα τα κόμματα της υποταγής, όλων των αποχρώσεων θα μας μιλήσουν για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, που θα βοηθήσει στην επανένωση (;;;) των δύο κοινοτήτων (;;;).

Φτάνει πια! Βαρεθήκαμε τις άθλιες πολιτικές σας, που μας έχουν καταντήσει τον περίγελο όλων. Θέλουμε επιτέλους μια περήφανη πολιτική έτοιμη να διεκδικήσει τα ΔΙΚΑΙΑ του Κυπριακού Ελληνισμού. Θέλουμε επιτέλους ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την σελίδα του Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...