Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πρόσκληση σε πανευρωπαϊκό συνέδριο από το NOP Πολωνίας


Ακόμα μια ευρωπαϊκή διάκριση για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Αυτή την φορά έρχεται από την Πολωνία, και πιο συγκεκριμένα από το νόμιμο πολιτικό κόμμα NOP, που στις πρόσφατες εκλογές στην Πολωνία πήρε το ποσοστό 3,1%, και αύξησε κατά πολύ τα ποσοστά, αλλά και την επιρροή τους στην κοινωνία.

Το NOP, το μοναδικό εν ζωή νόμιμο εθνικιστικό κόμμα της Πολωνίας, επί της ευκαιρίας των 30 χρόνων ιδρύσεως του (10 Νοεμβρίου 1945), 30 χρόνια διωγμών και καταπίεσης από το πολιτικό κατεστημένο, 30 χρόνων φίμωσης από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, 30 χρόνια αγώνων για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ελεύθερη Πολωνία σε μια Ευρώπη των Εθνών, διοργανώνει ένα ευρωπαϊκό συνέδριο σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην πόλη Wrocław (Wroclaw), στις 12 Νοεμβρίου, και μεταξύ άλλων καλεσμένα είναι Ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα από Ιταλία (Forza Nuova), από Ισπανία, Ουκρανία, Σουηδία, Ιρλανδία και Ελλάδα (Χρυσή Αυγή).

Όπως μας αναφέρουν στην πρόσκληση που μας έχουν αποστείλει, θα αποτελούσε μεγάλη τιμή να παρευρεθούν στο συνέδριο αυτό και οι Έλληνες Εθνικιστές από την Κύπρο, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Ευχαριστούμε το Πολωνικό Εθνικιστικό κόμμα – NOP, για την πρόσκληση, και την τιμή που μας κάνουν να μας προσκαλέσουν στο πανευρωπαϊκό συνέδριο που κάνουν, και μας δίνεται για άλλη μια φορά η ευκαιρία να προβάλουμε στην Ευρώπη το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κύπρος, αυτό της παράνομης εισβολής και κατοχής της γης μας από την Τουρκία.

Ευχαριστούμε επίσης, τους συναγωνιστές από την Πολωνία για την πλήρη στήριξη που μας παρέχουν, αλλά και την προβολή που μας κάνουν, βοηθώντας μας με τον δικό τους τρόπο στο μεγάλο μας πρόβλημα.

ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Γιάννης Γεωργιάδης
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...