Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ – Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


«Μη σκιάζεστε στα σκότη! Της λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει!» Ι. Πολέμης
Η κατάσταση της χώρας σήμερα θυμίζει απόλυτα τον παρακάτω στίχο από το ποίημα «Εν μεγάλη Ελληνική αποικία, 200 π.Χ.» του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη: «Ότι τα πράγματα δεν βαίνουν κατ’ ευχήν στην Αποικία/ δεν μέν’ η ελαχίστη αμφιβολία, /και μ’ όλο που οπωσούν τραβούμ’ εμπρός,/ ίσως, καθώς νομίζουν ουκ ολίγοι, να έφθασε ο καιρός/ να φέρουμε Πολιτικό Αναμορφωτή…»
Ο «πολιτικός αναμορφωτής», λοιπόν, ήλθε και δεν αναφέρομαι μόνον στους τοποτηρητές της περίφημης τρόικα, αλλά και τον πρωθυπουργό, τον οποίον όρισε η συγκυβέρνηση, συγκυβέρνηση την οποία εξόρκιζε μέχρι χθες η Νέα Δημοκρατία.

 Η οποία Νέα Δημοκρατία επιμένει ότι απλά θα υπογράψει την δανειακή σύμβαση, αλλά «δεν θα εκχωρήσει εθνική κυριαρχία» και για τον λόγο αυτό δεν συμφωνεί στο να ψηφιστεί αυτή από 180 βουλευτές, γιατί αυτό θα σήμαινε παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας σύμφωνα με το άρθρο 28 του Συντάγματος. Το γεγονός και μόνο ότι πράγματι το Σύνταγμά μας προβλέπει εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας με το άρθρο 28 δείχνει πόσο… ελεύθερο κράτος είμαστε, δικαιολογώντας απόλυτα την παράθεση του παραπάνω στίχου του ποιητή, ο οποίος αναφέρεται σε μία αποικία… Με την μαζική δε αλλοίωση, η οποία επιχειρείται, αλλοίωση εθνική και φυλετική με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, πράγματι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μας μια αποικία αφρικανών, ασιατών και ολίγων εναπομεινάντων «ιθαγενών». Δεν επιθυμώ να αναφερθώ στην στάση και στις ενδεχόμενες πολύ πιθανές μεταμορφώσεις του κόμματος Καρατζαφέρη. Όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν μου χρειάζεται ούτε καν για αναγνώστης.
 ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
Επί 37 συναπτά έτη, επί των ημερών δηλαδή της νεωτέρας πολιτικής ζωής του τόπου, οι κάτοικοι-ψηφοφόροι αυτής της χώρας έζησαν πολλά όνειρα, τα οποία χωρίς εξαίρεση αποδείχθηκαν εφιάλτες… Επιγραμματικά θα τα αναφέρω:Μεταπολίτευση, με την Κύπρο να σφαγιάζεται, την Ελλάδα να προδίδεται και κάποιους να πανηγυρίζουν και μαζί με αυτούς και ο λαός, για μία περίφημη «ελευθερία», η οποία μας έφερε στην σημερινή κατάσταση. Στην συνέχεια είχαμε την «Αλλαγή» του Αντρέα Παπανδρέου, ο οποίος θα… έδιωχνε τις βάσεις και όλοι θα έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Επί των ημερών του κτίστηκε το σημερινό μπλοκ της πλουτοκρατικής και συνάμα μαρξιστικής εξουσίας. Επί των ημερών του κατ’ ουσίαν χρεωκόπησε η χώρα. Μετά τα πρώτα 8 χρόνια διακυβερνήσεως της χώρας από τον Ανδρέα ήλθε το άλλο όνειρο, η «κάθαρση», όπου η περίφημη «κάθαρση» ήταν τρία χρόνια λεηλασίας του εθνικού πλούτου και συνέχειας στο ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων και μετά και πάλι Ανδρέας και μετά απ’ αυτόν ο Σημίτης ο «εκσυγχρονιστής»(…), ο οποίος ξεκίνησε με τα Ίμια και τελείωσε με την ένταξη της Ελλάδος στην ζώνη του ευρώ. Το όνειρο αυτό το ζουν όλοι σήμερα σαν εφιάλτη. Ας συνεχίσουμε: «Επανίδρυση του κράτους», ξεκούμπισμα των «νταβατζήδων», το οποίο ποτέ δεν έγινε και μετά το 2009 το «λεφτά υπάρχουν» του Τζωρτζ, ο οποίος απεδείχθη ο πλέον βραχύβιος «μεσσίας» της χώρας, αλλά και μόνο το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν επί 2 χρόνια πρωθυπουργός, δείχνει σε ποιο έσχατο σημείο παρακμής έχει φτάσει αυτή η κάποτε μεγάλη χώρα! Τώρα είμαστε στην εποχή του «πολιτικού αναμορφωτή».
Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ
Πατριωτικά αισθήματα πρωτοφανή προκάλεσε η αναγγελία ότι σύμφωνα με την νέα δανειακή σύμβαση σε κάθε υπουργείο του «προτεκτοράτου Ελλαδιστάν», θα υπάρχει ένας ευρωπαίος τοποτηρητής και επειδή οι νεοέλληνες τους αρέσει να «παίζουν ιστορία» μίλησαν και μιλάνε για ξένη κατοχή. Η ξένη κατοχή υπό την έννοια της εξαρτήσεως της χώρας μας από τον ξένο παράγοντα δεν είναι σημερινή υπόθεση, αλλά χάνεται βαθειά μέσα στον ιστορικό χρόνο του νέου Ελληνικού κράτους. Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε ξένη κατοχή με την μορφή της στρατιωτικής καταλήψεως της χώρας από μία ξένη δύναμη. Απλά τα ταμεία θα φυλάνε οι ευρωπαίοι από τους δεδομένους και αποδεδειγμένους κλέφτες, οι οποίοι είναι τόσο κλέφτες, που δεν δέχονται τον λογιστικό έλεγχο του χρέους… Γιατί; Γιατί τότε θα φανούνε πολλά πράγματα και δεν το θέλουν. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θεωρούμε ορθή και εθνικά αξιοπρεπή την παρουσία ξένων τοποτηρητών στην Πατρίδα μας. Το αντίθετο! Μάλιστα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε και θέση παρ’ όλον τον πολύπλευρο εκβιασμό υπέρ του δημοψηφίσματος και της καταψηφίσεώς του από τους Έλληνες, από όσους ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν απομείνει τέλος πάντων σε αυτή την Πατρίδα.
Η ξένη κατοχή λοιπόν είναι δεδομένη και δεν είναι σημερινή και απλά η ενδεχόμενη παρουσία ξένων επιτρόπων στα υπουργεία απλά είναι μία κραυγαλέα δημόσια εμφάνιση αυτής της σκληρής πραγματικότητας. Απέναντι στην ξένη κατοχή ο λαός, το Έθνος ολόκληρο πρέπει να αντισταθεί και πόσο μάλλον που η όποια υλική ευημερία υπήρχε τελειώνει. Η ανάγκη και η πίεση γεννά επαναστατημένους. Έρχεται η ώρα για μια αληθινή Εθνική Αντίσταση και αυτής της Εθνικής Αντιστάσεως την πρωτοβουλία τα λεγόμενα αστικά κόμματα (ο όρος είναι ατυχής, κατά την άποψή μου) δηλαδή Ν.Δ., ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ την παραχωρούν στην αριστερά. Σε αντίθεση με όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει ότι αποτελεί επιταγή των καιρών ένα Εθνικό Λαϊκό Κίνημα στην πρώτη γραμμή του Αγώνος.
Απαραίτητη παρένθεση: Υπάρχουν κάποιοι καλοπροαίρετοι, οι οποίοι πιστεύουν ότι την χώρα θα σώσει ο στρατός. Μακάρι να έχουν δίκιο. Όμως, εμείς πιστεύουμε ότι αυτός ο στρατός της ειρήνης των 37 χρόνων του κομματικού κράτους, μετέτρεψε ακόμη και αυτούς που είχαν ιδανικά (ευχόμαστε όχι όλους!) σε θλιβερούς δημόσιους υπαλλήλους. Σε «καριερίστες», οι οποίοι έψαχναν την προαγωγή τους μέσα σε κομματικά γραφεία και στην εύνοια ισχυρών παραγόντων του καθεστώτος. Ο στρατός των «κινηματιών» έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια! Μη ξεχνάμε εξάλλου ότι αυτοί που έκαναν τα Κινήματα είχαν υπάρξει στο παρελθόν Μακεδονομάχοι, μαχητές των Βαλκανικών πολέμων, Ήρωες της Μικρασιατικής εκστρατείας. Σήμερα, τα στήθη των στρατηγών μας είναι γεμάτα από παράσημα, τα οποία είναι παράσημα «πολυετίας» και διπλωμάτων στρατιωτικών σχολών. Ο πλέον εν ζωή σήμερα παρασημοφορημένος σε πολεμικές επιχειρήσεις Αξιωματικός ευρίσκεται φυλακισμένος στον Κορυδαλλό!
ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
Ο «πολιτικός αναμορφωτής» αποτελεί, λοιπόν, πραγματικότητα και η ξένη κατοχή είναι πλέον φανερή. Τα κόμματα του κατεστημένου έχουν αποδεχθεί την μετατροπή της Ελλάδος και εμφανώς σε προτεκτοράτο και πώς να μη το πράξουν άλλωστε όταν αυτοί είναι οι μεγάλοι ένοχοι για την σημερινή κατάσταση. Η αριστερά από την πλευρά της δεν έχει να προσφέρει τίποτε, παρά μόνο να εγκλωβίσει υγιείς πατριωτικές δυνάμεις και κατά τούτο είναι χρήσιμη. Μόνο ένα Εθνικό Λαϊκό Κίνημα αληθινά Εθνικιστικό, πραγματικά λαϊκό και αντικαπιταλιστικό μπορεί να πολεμήσει την ξένη κατοχή και να δώσει λύση αυθεντικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Ένα Κίνημα πλήρως απογαλακτισμένο από κάθε ίχνος της ξενόδουλης πολιτικής του μεταπολέμου, της πολιτικής του νατοϊκού «πατριωτισμού» είτε του κέντρου, είτε της κεντροδεξιάς ή κεντροαριστεράς. Ένα Κίνημα, το οποίο δεν θα έχει καμμία σχέση με το ψευτοεθνικισμό-αντικομμουνισμό του «ψυχρού πολέμου», που θυσίαζε ακόμη και τα εθνικά συμφέροντα (Κύπρος, Θράκη, Μακεδονικό) προς χάριν του αμερικάνου αφέντη. Ένα Κίνημα που δεν θα διστάσει να πει τα πράγματα με το όνομά τους και που θα αποστείλει «στο πυρ το εξώτερον» το άθλιο κομματικό κράτος. Μόνο ένα τέτοιο Κίνημα μπορεί να σώσει την Πατρίδα μας, τίποτε άλλο!
«Η Ελλάδα πάντα ανάσταση μέσα από το κρύο το χώμα», μας λέει ένας άλλος μεγάλος ποιητής. Όλα πράγματι δείχνουν χαμένα, όμως όσοι έχουν μελετήσει Ιστορία γνωρίζουν ότι πριν την ψευτοεπανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843 είχαν συνεδριάσει(τον Μάιο!) οι τραπεζίτες στο Σίτι του Λονδίνου γιατί ο Όθων ήταν κακοπληρωτής. Στα μέσα του 19ου αιώνα οι Αγγλογάλλοι μας έκαναν εμπορικό αποκλεισμό και πέθαναν και άνθρωποι από την πείνα γιατί κάποιοι έκαψαν το σπίτι ενός Εβραίου, του Πατσίφικο, μια Μεγάλη Παρασκευή και είχαμε και άλλους αποκλεισμούς και χρεωκοπίες… Όμως, η γενιά της χρεωκοπίας του Τρικούπη ήταν αυτή που διπλασίαζε την Ελλάδα μετά από μόλις 20 χρόνια και άγγιξε το όνειρο της Αυτοκρατορίας στα βάθη της Μικράς Ασίας.
Όταν όλα μοιάζουν χαμένα μέσα από την πιο βαθειά απελπισία είναι που γεννιέται η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΠΟΦΑΣΗ για ΝΙΚΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτήν την Ελλάδα θέλουμε, αυτούς τους Έλληνες θέλουμε και γι’ αυτούς θα αγωνιστούμε.
Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...