Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τουρκικό περιπολικό μερικές δεκάδες μέτρα από την Κω


Συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά της στην θαλάσσια περιοχή της Κω, η τουρκική Ακτοφυλακή διαλύοντας τις όποιες φρούδες ελπίδες που ορισμένοι τοπικοί κύκλοι έχουν για την αρμονική και βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό συνύπαρξη των δύο λαών με τις αναγκαίες φυσικά και “άγιες” κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες. 
Image



Πιο συγκεκριμένα το περιπολικό σκάφος TCSG-101 της τουρκικής Ακτοφυλακής  ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου εμφανίστηκε  αργά το μεσημέρι περίπου στις  16.30 να πλέει σε πολύ μικρή απόσταση από τις ακτές της Κω κοντά στο Μαστιχάρι με κατεύθυνση προς Κέφαλο.
Image
Το σκάφος έπλεε με μεγάλη ταχύτητα στο στενό της Καλύμνου - Κω στην ίδια περιοχή που πριν από μερικές εβδομάδες παραλίγο να εμβολίσει ελληνικό τουριστικό πλοίο με 80 τουρίστες.
Image
Σύμφωνα με πληροφορίες το Λιμεναρχείο έχει ενημερωθεί για τον θρασύτατο Τούρκο καπετάνιο ο οποίος όπως φάνηκε την προηγούμενη φορά έθεσε σε κίνδυνο την ζωή των επιβατών του ελληνικού πλοίου μόνο και μόνο για να δείξει στους επιβάτες του τουριστικού πλοίου ποιος είναι ο αληθινός άρχοντας στην περιοχή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...