Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ... ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!




ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΤΟΦΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:

Ο ελληνικός τύπος αποκαλύπτει ότι το παρακράτος που έχει θεμελιωθεί στη δομή του Στρατού Ξηράς βρίσκεται πίσω από τους κύκλους που το τελευταίο διάστημα αναζητούν τρόπους να επιβάλουν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το σύστημα αυτό το διεύθυνε ο πρώην αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος τέθηκε σε αποστρατεία μαζί με τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των υπολοίπων δυο αρχηγών των Γενικών Επιτελείων λόγω σχεδίων στρατιωτικού πραξικοπήματος.
Ο χουντικός ύμνος της 21ης Απριλίου που τραγούδησαν οι μαθητές της Σχολής Ευελπίδων πυροδότησε συζητήσεις για σενάρια στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Ο ελληνικός τύπος έθεσε υπό τον φακό του τα όσα συμβαίνουν στο στράτευμα.

Η εφημερίδα Τα Νέα, με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στη γείτονα, έγραψε ότι υπάρχει ένα σύστημα παρακράτους στη δομή του Στρατού Ξηράς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα στην κορυφή αυτής της «κλίκας», όπως την ονομάζουν Τα Νέα, βρισκόταν ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος τέθηκε σε αποστρατεία.

Ο Κομοτηναίος στην καταγωγή και γνώστης της τουρκικής γλώσσας Φραγκούλης είναι και ο αρχιτέκτονας της τάφρου 120 χιλιομέτρων που σκάβει η Ελλάδα στον Έβρο.

Τα Νέα χαρακτηριστικά αναφέρουν το εξής:

«Ο Φράγκος θεωρείται αξιωματικός με παρελθόν που πηγαίνει πίσω στην Ευελπίδων την περίοδο πριν από το 1974. Επηρεάζει έναν αστερισμό αξιωματικών, αρχής γενομένης από αντιστράτηγους των ειδικών δυνάμεων».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι υπήρχε ένα «σύστημα Φράγκου» στο στράτευμα και πως η κυβέρνηση «ξεδόντιασε αυτό το σύστημα».

Στις 2 Νοεμβρίου ταποστρατεύτηκαν 16 ανώτατοι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού μεταξύ των οποίων ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι αρχηγοί των τριών όπλων. (trt)



Από τον ΣΤΟΧΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...