Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΑΛΙΟΥ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΤ




Συνελήφθη Ο Μεχμέτ Εϊμούρ
Ο Μεχμέτ Εϊμούρ-τέως στέλεχος της ΜΙΤ συνελήφθη στα πλαίσια της δικαστικής έρευνας για τις δολοφονίες αγνώστων δραστών
Η ειδικής δικαιοδοσίας Εισαγγελία της Άγκυρας στα πλαίσια της έρευνας για κάποιες δολοφονίες αγνώστων δραστών συνέλαβε τον πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής μονάδας της ΜΙΤ Μεχμέτ Εϊμούρ.
Ο Εϊμούρ συνελήφθη από μονάδες της αντιτρομοκρατικής Κωνσταντινούπολης και μεταφέρθηκε στην Άγκυρα.

Ιστοσελίδα Askerhaber 29-11-2011

Σχόλια : Λίγα λόγια για τον Εϊμούρ : Γεννήθηκε το 1943 στην Κωνσταντινούπολη. Μετείχε στην αστυνομική επιχείρηση στο Κιζίλντερέ και στην επέμβαση όπου σκοτώθηκε ο Ουλάς Μπαρντακτσί. Και στις δύο περιπτώσεις οι αστυνομικοί εκτέλεσαν αυτούς που υποτίθεται θελαν να συλλάβουν. Μάλιστα στην πρώτη κάποιους πρώτα τους συνέλαβαν και μετά τους εκτέλεσαν… Το 1982 ο γαμπρός του αρχιχουντικού Εβρέν τον καλεί για υπηρεσία στην προεδρία της Δημοκρατίας. Μετείχε σε δράσεις-δολοφονίες ενάντια στον ΑSALA. Συνταξιούχος ων σε δήλωση του σε εφημερίδα στις 12-5-2000 είχε εκφράσει την ανησυχία του γιατί ταύτιζαν με τον Μαχμούτ Γιλντιρίμ (κωδική ονομασία Γεσίλ) όχι με την ΜΙΤ αλλά με τον ίδιο. Με δεδομένο ότι ο Γεσίλ είναι ο πιο διάσημος ¨κρατικός δολοφόνος¨ της Τουρκίας προσέξτε τι δήλωσε εκείνη την μέρα : ¨Μέσα στα στελέχη της υπηρεσίας υπάρχουν εκατοντάδες Γεσίλ. Γεσίλ υπήρχαν και πριν και ότι και αν λένε οι αρμόδιοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν¨. !!!
O Εϊμούρ χρησιμοποιούσε για τις ¨δουλειές του¨ τον Γεσίλ… 
Το είδαμε στα  http://tourkikanea.gr/2011/11/mit-7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...