Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Οι Εθνικιστές, οι εκλογές και τα «λιγούρια» της εξουσίας


“Ξεκαθαρίζουμε προς πάσαν κατεύθυνσιν ότι εμείς δεν είμαστε «λιγούρια» της εξουσίας” 
Το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου του 2011, οι απροσκύνητοι και ασυμβίβαστοι Aγωνιστές και οι Aγωνίστριες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρέθηκαν σε μια πλατεία της Κοκκινιάς. Από μία γειτονιά λαϊκή κηρύξαμε την ακριβώς επόμενη ημέρα της ορκωμοσίας της συγκυβέρνησης του μνημονίου τον ανυποχώρητο αγώνα μας ενάντια σε αυτήν. Γέμισε η πλατεία από κατοίκους της περιοχής, οι Σημαίες ανέμιζαν στον αγέρα, εμβατήρια του Στρατού μας αντηχούσαν στους δρόμους!

Ένα χιλιόμετρο περίπου πιο πέρα με τις ευλογίες του κομμουνιστή δήμαρχου της περιοχής, είχε οργανωθεί μια παράνομη και αντισυνταγματική αντισυγκέντρωση, η οποία είχε σαν σκοπό της δημόσια εκφρασμένο το να μην επιτρέψει την νόμιμη συγκέντρωσή μας.
Εκεί μαζεύτηκαν 200 με 300 το πολύ αριστεριστές, αναρχοκομμουνιστές και λαθρομετανάστες. Ανάμεσα στις δύο συγκεντρώσεις είχαν τοποθετηθεί αστυνομικές δυνάμεις. Για να δείτε που φτάνει η προπαγάνδα των επαγγελματιών αντιφασιστών της «Ελευθεροτυπίας», την Κυριακή για την συγκέντρωση μας στην Κοκκινιά έγραψε:
«Σαφάρι από ΕΛ.ΑΣ. και ακροδεξιά: ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ – Όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν, Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΓΑΝΗ: «…Η προγραμματισμένη «παρέλαση» 100 μελών της Χρυσής Αυγής, στην Νίκαια, υπό την προστασία δεκάδων διμοιριών των ΜΑΤ το περασμένο Σάββατο δεν πραγματοποιήθηκε τυχαία. Ούτε τυχαία πραγματοποιήθηκε δυναμική αντιφασιστική διαδήλωση 1.000 ατόμων την ίδια μέρα, η οποία αγνοήθηκε από το σύνολο των ΜΜΕ. Δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ επιχείρησαν να εμποδίσουν τη διεξαγωγή διαδήλωσης αντιφασιστικής πορείας…»
Εκατό γράφει ότι ήμασταν στην Κοκκινιά ο «προοδευτικός» δημοσιογράφος και… χίλιοι(!) οι αντιφασίστες. Φαίνεται πως μπέρδεψε τους αριθμούς… Αλλά ακόμη κι αν ήταν έτσι, τι θέλει να μας πει; Ότι θα έπρεπε η αναρχοκομμουνιστική τρομοκρατία να περάσει και να μη επιτραπεί η συγκέντρωσή μας; Σε αυτή τη δημοκρατία πιστεύουν;
Από την Κοκκινιά στην Αρτέμιδα
Μία εβδομάδα μετά την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, είχαμε εγκαίνια γραφείων και συγκέντρωση στην παρακείμενη πλατεία στην Αρτέμιδα Αττικής. Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση, γεμάτη πάθος και παλμό και χωρίς αυτήν την φορά «αντιφασιστική συγκέντρωση»! Η συνωμοσία της σιωπής από τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων», ως συνήθως, απόλυτη. Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ήμουν και εγώ εκεί στα εγκαίνια ενός ακόμη γραφείου του Εθνικιστικού Κινήματος, σε ένα γραφείο, το οποίο τόνισα στον χαιρετισμό μου ότι και αυτό, όπως και όλα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής δεν είναι ένα γραφείο πολιτικό σαν όλα τα άλλα! Ότι από το γραφείο αυτό δεν πρόκειται να τάξουμε ρουσφέτια, ούτε διορισμούς, αλλά ότι και αυτό το γραφείο αποτελεί ένα ακόμη Εθνικό Φυλάκιο, μια θέση μάχης για όσους το θέλουν και το μπορούν να αγωνιστούν για μια Νέα Ελλάδα Μεγάλη, Ελεύθερη, Εθνικιστική!
Επισήμανα επίσης στις εκλεκτές Ελληνίδες και τους Έλληνες, οι οποίοι ευρέθησαν εκεί και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ότι τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου δεν έχουν να τους προσφέρουν τίποτε πλέον, παρά μόνο απάτη, ψέμα, καταστροφή και ότι ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα κόμμα, το οποίο λεηλάτησε τις ελπίδες πολλών Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών. Ένα κόμμα, το οποίον ευρίσκεται πλέον στην «συγκυβέρνηση», στην κυβέρνηση της εθνικής υποταγής, στην κυβέρνηση του Μνημονίου και της υποδούλωσης του Έθνους μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους.
Την ίδια ημέρα και ώρα, στην άλλη άκρη της Ελλάδος, στην Ιεράπετρα της Κρήτης, είχαμε ομιλία και εκδήλωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ μία ημέρα πριν είχε γίνει πορεία διαμαρτυρίας στην Πέλλα για μία ακόμη δολοφονία ενός Έλληνα από αλλοδαπούς.
Σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προχωρεί, μάχεται, αντιστέκεται! Δίνει έναν αγώνα πάνω απ’ όλα εθνικό και όχι κομματικό. Αγώνα για την επιβίωση του Έθνους μας, για την επιβίωση του Ελληνισμού, ο οποίος παραδίδεται βορά στους παγκόσμιους τοκογλύφους με το περίφημο Μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.
Η Αλήθεια για το χρέος και το καθεστώς του τρόμου
Εάν δεν το έχετε προσέξει από την 28η Οκτωβρίου του 2011 και μετά τις δύο εβδομάδες της τρομοκρατίας κατά του Ελληνικού Λαού με τα περί πείνας και χρεωκοπίας, που κατέληξαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν είχαμε ούτε μία αποδοκιμασία πολιτικού… Αυτή η τρομοκρατία, λοιπόν, που είναι έργο του πολιτικού κατεστημένου, του οποίου βραχίονας είναι τα ΜΜΕ, κατόρθωσε να φέρει τον Ελληνικό Λαό σε μία κατάσταση απαθείας και αμηχανίας.
Μας λένε ότι χρεωκοπήσαμε, όμως όπως είπε ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής κ. Σταύρου, σε παρέμβασή του σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3, η Πατρίδα μας δεν χρωστάει σε κράτη, χρωστάει σε τράπεζες και διεθνή χρηματιστηριακά τράστ, δηλαδή στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Τα στοιχεία, τα οποία δόθηκαν με την κατάθεση του προϋπολογισμού του 2012 είναι ανατριχιαστικά. Σύμφωνα με αυτά ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 70% από το σύνολο του προϋπολογισμού και συγκεκριμένα εκατόν είκοσι και πλέον δισεκατομμύρια ευρώ πρόκειται να πάνε για τόκους, χρεολύσια και ενίσχυση τραπεζών, ενώ για τους μισθούς και τις συντάξεις του δημοσίου, απαιτείται μόλις το 11% του προϋπολογισμού! Μεγάλο παραμύθι, λοιπόν, το ότι δεν θα έχουν να πληρώσουν τους μισθούς και τις συντάξεις… Δανείζονται και χρεώνουν το Έθνος για να πληρώνουν τα αφεντικά τους, τους παγκόσμιους τοκογλύφους. Αυτό πόσο νομίζουν ότι θα το ανεχθεί ακόμη ο Λαός;
Όσο για το περίφημο ευρώ, το οποίο αποτελεί σήμερα το νόμισμα της Ελλάδος, θα πρέπει να γνωρίζουν κάποιοι που μας παρουσιάζουνε τους Ευρωπαίους σαν ευεργέτες μας, ότι το πληρώσαμε και μάλιστα πολύ ακριβά. Από το 1981 μέχρι σήμερα άλλαξε δραματικά η δομή της εθνικής μας οικονομίας και αυτό για χάρη της Ευρώπης… Καταστράφηκε κυριολεκτικά η βιομηχανία μας, η βιοτεχνία μας, η γεωργία μας, η κτηνοτροφία μας, η αλιεία μας και πολλοί άλλοι τομείς της εθνικής παραγωγής! Με απλά λόγια: μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε.
Και όσο γι’ αυτούς που θα πουν ότι η Ευρώπη αποτελεί την μόνη γεωπολιτική επιλογή του Έθνους μας, θα τους απαντήσουμε ότι αυτή η Ευρώπη δεν είναι η δική μας Ευρώπη, η ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών, είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων και επίσης ότι ελεύθερη και δυνατή Ευρώπη χωρίς τη Ρωσσία δεν μπορεί να υπάρξει.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι εκλογές και τα «λιγούρια» της εξουσίας
Μέσα σε τέτοιες συνθήκες είναι ευνόητη η μεγάλη και κρίσιμη σημασία που έχει για την Πατρίδα ο Αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ένας αγώνας πολιτικός, ο οποίος μοιραία είναι και εκλογικός, χωρίς όμως ίχνος πολιτικαντισμού και ψεύδους. Τα κανάλια και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων κρύβουν με επιμέλεια αυτό, που όλοι γνωρίζουν, ότι πολλοί δηλαδή Έλληνες θα σταθούν στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις προσεχείς εκλογές. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξη και μάλιστα σε αριστερή εφημερίδα ενός από τους πλέον γνωστούς δημοσκόπους. Σας το παραθέτουμε:
«Εποχή»: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE, ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΗ – Το εκλογικό σώμα έτοιμο ν’ αποδοκιμάσει το δικομματισμό – Κοινωνικό αίτημα οι πρόωρες εκλογές – Τη συνέντευξη πήρε η Ιωάννα Δρόσου: “…Σε παλιότερες αναλύσεις είχατε πει ότι όταν ο ΛΑΟΣ θα φτάσει να είναι θεσμικό κόμμα, τότε θα ενισχυθεί και η Χρυσή Αυγή.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ: Ο ΛΑΟΣ έχει διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή. Εμφανίζει ποσοστά από 1-1,5% μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα οι δημοσκοπήσεις να υποεκτιμούν την πραγματική επιρροή, λόγω απόκρυψης, φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί συχνά για παρόμοιους κομματικούς σχηματισμούς.”
Τάδε έφη ο δημοσκόπος.
Όσο και να κρύβουν την Αλήθεια οι νταβατζήδες των καναλιών και των φυλλάδων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει. Όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι στην επόμενη βουλή. Καλώς εχόντων, βεβαίως των πραγμάτων, αφού το σύστημα και η εξουσία είναι βρώμικη και κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί… Όπως κι αν έχουν τα πράγματα εμείς θα δώσουμε τον αγώνα και επιπλέον το να βρεθούμε στην βουλή δεν αποτελεί για εμάς αυτοσκοπό. Γι’ αυτό και ξεκαθαρίζουμε προς πάσαν κατεύθυνσιν ότι εμείς δεν είμαστε «λιγούρια» της εξουσίας και ούτε υποσχόμαστε σε κανέναν ότι θα «είμαστε στα πράματα» σαν «τσόντα» κάποιων άλλων, τους οποίους μέχρι χθες θεωρούσαμε εθνικούς μειοδότες! Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι για εμάς κάθε συνεργασία με τις δυνάμεις της προδοσίας αποτελεί προδοσία! Και ότι η μοναδική εξουσία, στην οποία θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε, θα ήταν μια εξουσία ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...