Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κύπρος και λύση


Πόσο λυπάμαι εσένα Κύπριε Εθνικόφρονα ψηφοφόρε,  που  εξαναγκάζεσαι από το κόμμα σου για συμφεροντολογικούς σκοπούς και λόγους ρουσφετιού που πήρες  υπόσχεση, να στηρίζεις ηγεσίες που προώθησαν ή προσπάθησαν να πείσουν ή παρέσυραν οπαδούς τους στο σχέδιο Ανάν και τώρα τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία όπως την  συμφώνησε ο πρόεδρος Χριστόφιας με τους Τούρκους υπό την ανοχή και συμπαράσταση της ηγεσίας σου.
Τι σου έμελλε να καταλήξεις, ενώ υπάρχει το νεοϊδρυθέν Αγωνιστικό Πατριωτικό Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) το οποίο σε αντιπροσωπεύει και αντανακλά σαν καθρέφτης στον κάθε  Εθνικόφρονα Έλληνα Πατριώτη. Κοιτάξτε σήμερα  στα  μάτια  τους  μαθητές, τη νεολαία  του Ε.ΛΑ.Μ.  γαλουχημένοι  με τα νάματα  του Χριστιανισμού  και της Ελλάδας, έτοιμοι  να δώσουν  αν χρειαστεί το αίμα τους για νέους Αγώνες, για μια Κύπρο χωρίς ξένους  στρατούς,  τούρκους έποικους Αγγλικές  βάσεις, μακριά από  Ανανικά καταστρο φικά σχέδια,  αλλά  με  το πόθο που  Αγωνίσθηκαν οι ήρωες  και Αγωνιστές  της ΕΟΚΑ 55’ 59 άσβεστος  πόθος πού  συνεχίζουν σήμερα να  κρατούν  τη  σκυτάλη  αυτά  τα  παιδιά  που  μας  καλούν  όλους εμάς που πιστέψαμε στη ΕΝΩΣΗ με τη Μητέρα Ελλάδα, να σταθούμε δίπλα τους  και να τους συμπαρασταθούμε. Τους Ε.ΛΑ.Μίτες τους βλέπουμε πολύ τακτικά στους δρόμους να Αγωνίζονται με λάβαρα τους τις Ελληνικές σημαίες, είναι Άξιοι συγχαρητηρίων. Εύγε Εύγε.
  
Και εσύ Αγωνιστή της  ΕΟΚΑ 55’ 59 έλα  μαζί  μας  να ενώσουμε  τη φωνή μας  να ακουστεί στα πέρατα της γης, γιατί ο χώρος που σε φιλοξενούν  που εσύ πολύ καλά γνωρίζεις το 2004 υποστήριξαν ένθερμα το σχέδιο Ανάν που είναι αντίθετο με τις  προσδοκίες  σου και  τα ιδανικά σου,  που λέγατε εσείς κάποτε, ου περί χρημάτων τον Αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής.

Όλοι μαζί θα  αντιστρέψουμε τα σημερινά δεδομένα και θα διαμορφώσουμε μια νέα πορεία προς το καλύτερο, γιατί η Κύπρος και ο Λαός της, πρέπει  να επιβιώσουν και θα επιβιώσουν για μια ΚΥΠΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Σάββας Μιχαηλίδης
Μέλος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...