Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου Ε.ΛΑ.Μ.




Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας-κυβέρνησης Χριστόφια, Μιχάλης Κατσουνοτός, θεώρησε ότι πρέπει να αναφέρει ως ενοχοποιητικά στοιχεία τα φυλλάδια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα ανθυπίλαρχου.
Από πότε φυλλάδια νόμιμου πολιτικού κόμματος συντελούν ποινικό αδίκημα ή ενοχοποιητικό στοιχείο κύριε Κατσουνοτέ; Για άλλη μια φορά βλέπουμε την λάσπη να προέρχεται από τους υπερασπιστές της έννομης τάξης και του συντάγματος, αυτούς που έπρεπε να προστατεύουν τον πολίτη και το δικαίωμα αυτού στην ελεύθερη έκφραση ιδεών και απόψεων.  

Η συντονισμένη προσπάθεια κυβέρνησης και αστυνομίας (αν πλέον τα δύο διαφέρουν) να πλήξουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι πλέον οφθαλμοφανής. Η διαλεύκανση της υπόθεσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας  ολίγον τους ενδιαφέρει. Μόνο μέλημα τους, είναι η εξαφάνιση της μόνης αγνής και ανιδιοτελούς φωνής στην κυπριακή πολιτική σκηνή.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) περνάει για ακόμη μια φορά από τις συμπληγάδες του κόκκινου φασισμού που θα το βρουν  εξερχόμενο από αυτές νικηφόρο και ακόμα πιο δυνατό.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...