Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΕΛΑΜ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ



Πως να μην το γράψω, πως να μην το καυτηριάσω σχεδόν όλα τα ενεργά μέλη του ΕΛΑΜ συνελήφθησαν, όλοι παρακολουθούνται και πηγαίνει λέγοντας.
Το ΕΛΑΜ δεν δημιουργήθηκε περιστασιακά.Το ΕΛΑΜ το δημιουργήσαμε διότι πιστεύαμε στις αξίες των ριζών μας, διότι στις φλέβες μας κυλάει αίμα ελληνικό.
Πολλοί σαν την αλεπού που έλεγε ακόμη είναι άγουρα στα σταφύλια έτσι σαν σοφοί μας λένε ότι είμαστε από άλλους καιρούς τους θυμίζουν άλλες καταστάσεις σαν και οι αγώνες γίνονται στα μέτρα των θυσιών που θέλουν οι χαραμοφάηδες.
Αυτοί μας οδήγησαν σε μια ραγιαδίστικη ανακωχή, αυτοί θέλουν Τούρκους στην βουλή, αυτοί θέλουν να είμαστε οι ΣΚΛΑΒΟΙ και υποτακτικοί όχι έλληνες της Κύπρου.
Εμείς του ΕΛΑΜ που έχουμε εθνική αξιοπρέπεια θα είμαστε επί των προμαχώνων, στις επάλξεις ώστε να δούμε στην Κύπρο να κυματίζει η γαλανόλευκη.
Τι περίεργο οι αγωνιστές που αγωνίζονταν τότε, ξέχασαν το μετερίζι τους και ασχολούνται με ποιό άκουσον άκουσον θα βγει πρώτο κόμμα ασχέτως ότι η Κύπρος ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΤΑΙ ασχέτως ότι η ελληνική γλώσσα βρίσκεται σε κατατρεγμό, αλλά να ξέρουν όπως λέγει και ο Παλαμάς ότι δεν θα υπάρξει άλλο πιο χαμηλά να πάεις Ελλάδα, αλλά θα βρεις τα φτερά σου τα πρωτινά.
Πότε λοιπόν αυτός ο γύφτος που λέγετε Έλληνας θα ξυπνήσει από τον λήθαργο ας το δω και ας μην ζήσω να δω το τέλος αλλά την Αρχή.
ΤΟ ΕΛΑΜ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΥΡΗΞΑΝ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ όλοι τούτοι για μας που έχουμε τα ιδανικά της Ελληνικής φυλής μας είναι να τα ακούμε και να  θεωρούμε ότι εμείς κάνουμε σωστή δουλειά και μας υπολογίζουν εχθροί και φίλοι.
Για αυτό και το ΕΛΑΜ επιζεί παρόλο που όλοι το καταπολεμούν.

Σάββας Μιχαηλίδης 

Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...