Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση στην Ανδρούλα Γκιούρωφ





Γράφει η κ. Ανδρούλα Γκιούρωφ ότι έχει θράσος το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επειδή υπερασπίζεται τον νόμιμο πολιτικό αγώνα που πραγματοποιεί. Έχει αποδείξεις η κ. Γκιούρωφ ότι η επίθεση που έγινε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, μια επίθεση που καταδικάστηκε από επίσημο δελτίο τύπου του κινήματους μας, έγινε οργανωμένα από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.); Αν ναι, οφείλει να προβεί σε καταγγελία παραθέτοντας τα στοιχεία που έχει. Αν δεν έχει τα απαιτούμενα στοιχεία η κ. Γκιούρωφ καλύτερα να σταματήσει τις προσπάθειες σπίλωσης του ονόματος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και να περιμένει την δικαστική απόφαση.

Μιλάτε για μαύρο φασισμό και απόκρυψης των χαρακτηριστικών των προσώπων των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)Το κίνημα μας ουδέποτε χρησιμοποίησε βία και όλες οι εκδηλώσεις μας ήταν καθ’ όλα ειρηνικές και νόμιμες. Όλες οι κατηγορίες που προσπάθησαν να μας προσάψουν έπεσαν στα δικαστικά έδρανα.

Γράφει η κ. Γκιούρωφ ότι η αριστερά ποτέ στην ιστορία της δεν είχε σχέση ή ανάμειξη σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Ξέχασε φαίνεται η συγγραφέας του άρθρου από ποιους υπέφερε ο ελληνικός λαός κατά την διάρκεια του εμφυλίου. Ξέχασε η κ. Γκιούρωφ τις αποτρόπαιες εκτελέσεις του Λένιν και του «πατερούλη» Στάλιν σε αντιφρονούντες και σε όσους δεν πήγαιναν με τα «νερά» τους. Ξέχασε τα σφραγισμένα τραίνα με προορισμό την Σιβηρία.Γνωρίζεις κ. Γκιούρωφ ότι οι χώρες που είχαν στο παρελθόν κομμουνισμό, πλέον τον θεωρούν ως βδέλλα; Γνωρίζεις ότι το σύμβολο σας, το σφυροδρέπανο, είναι απαγορευμένο σε πολλές χώρες της Ευρώπης; Αφού δεν υπάρχει κόκκινη δικτατορία όπως λέτε, γιατί όλα αυτά; Μήπως θέλουν να πολεμήσουν τον κομμουνισμό ή απλά κατάλαβαν το λάθος τους;

Εσείς κ. Γκιούρωφ ακολουθείς δημοκρατικές διαδικασίες; Αλήθεια πόσο δημοκρατικό είναι να απαιτείται το κεφάλι δημοσιογράφου επειδή σας επίκρινε; Δεν σας κατηγορώ όμως, έτσι μάθατε έτσι ενεργείτε. Όποιος διαφωνεί, του κόβουμε το κεφάλι.

Στον επίλογο σας, κατηγορείτε και πάλι χωρίς αποδείξεις το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, προσπαθώντας να ρίξετε στάχτη στους αναγνώστες σας. Γράφετε επίσης ότι το ΑΚΕΛ προειδοποίησε ότι το κίνημα μας και οι θέσεις του θα ρίξουν στον όλεθρο το νησί. Στον όλεθρο όμως προς το παρόν έριξαν το νησί οι κυβερνώντες με την έκρηξη στην στρατιωτική βάση στο Μαρί και την διάλυση του μεγαλύτερου ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού της Κύπρου. Στον όλεθρο έριξαν την Κύπρο αυτοί που άδειασαν τα κρατικά ταμεία και τώρα προσπαθούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδας και να υποδουλώσουν το κράτος.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ένα αγνό κίνημα και οι θέσεις του είναι καθαρές και διατυπωμένες στην επίσημη ιστοσελίδα μας. Σκοπός μας είναι να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τον εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό, με νόμιμο πολιτικό αγώνα. Γράφετε πως η εποχή των απρόσωπων καταγγελιών έχει παρέλθει. Έχετε αποδείξεις κυρία μου ότι η επίθεση ήταν οργανωμένη από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)Όπως προανέφερα αν έχετε αποδείξεις κάντε καταγγελία αλλιώς αφήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας και σταματήστε να κατηγορείτε την μοναδική εθνικιστική φωνή αυτού του τόπου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει αποκτήσει μια ξεκάθαρη δυναμική που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την ανακόψει. Οι θέσεις μας βρίσκουν απήχηση στον απλό κόσμο και η πολεμική που ασκείται εναντίον μας μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Ο αγώνας μας δεν σταμάτα και από μέρα σε μέρα γίνεται εντονότερος μέχρι την τελική νίκη. Ο αγώνας μας για λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία δεν σταματά από τις κατηγορίες που μας προσάπτετε αντιθετώς πεισμώνει ακόμη περισσότερο τα μέλη μας. Γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι θα δεχόμασταν πόλεμο από όλους και κυριολεκτικά εναντίον όλων προχωράμε πιο ισχυροί από ποτέ. «Όταν μας είπαν πως ήταν εναντίον μας οι καιροί, μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους ανέμους» λέει ο φιλόσοφος και αυτό ακριβώς αποδεικνύουμε καθημερινά με τον αγώνα μας.

Σωτήρης
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...