Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί έγιναν όλα αυτά χθες;


Υπάρχουν δύο κεντρικά ερωτήματα στο γιατί έγινε, ότι έγινε χθες στην πλατεία Συντάγματος, όπου διεξάχθη η αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Εκεί όλοι οι παρευρισκόμενοι είδαν την αστυνομία από την πρώτη στιγμή να τοποθετείται μπροστά ακριβώς από τα πανώ, που ήταν τοποθετημένα, ώστε να τα βλέπουν οι διερχόμενοι οδηγοί και ακολούθως, δρώντας εντελώς παράνομα, επιτέθηκε με χημικά και χρήση βίας ενάντια σε μια ειρηνική συγκέντρωση, που δεν είχε δώσει καμμία αφορμή για παρέμβαση της αστυνομίας, σε αντίθεση με τις συγκεντρώσεις των πάσης φύσεως αριστεριστών, που η αστυνομία κοιτά με πλήρη απάθεια να καίγεται το βιος και ο ιδρώτας των Ελλήνων πολιτών.


Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη συγκέντρωση έδρασε ως ένα αγκάθι στο πλευρό του καθεστώτος, γεγονός που έγινε εμφανές ότι οι αστυνομικοί έριξαν χημικά ακόμα και σε έγκυες γυναίκες. Αυτό γιατί θα φανέρωνε στον κόσμο, αυτό που το καθεστώς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει κρυφό, μπας και καταφέρει να επιβιώσει. Ότι, δηλαδή, υπάρχει μια γνήσια Αντιμνημονιακή δύναμη που δεν έχει σχέση με την αριστερά που σύσσωμο το σύστημα αβαντάρει ως «εναλλακτική» της πουλημένης συμπαιγνίας ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑ.Ο.Σ. Μια ανερχόμενη δύναμη Εθνική και Λαϊκή που φοβίζει όλους τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης.
Το δεύτερο ερώτημα είναι γιατί η Χρυσή Αυγή επέλεξε να μην απαντήσει με μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ; Για το απλούστατο λόγο ότι αυτό ακριβώς όχι μόνο ήθελαν, αλλά ήταν και το σχέδιο τους, το σχέδιο της κλίκας πολιτικών και τοκογλύφων, που ανέλαβαν να εκτελέσουν κάποιοι έμπιστοί τους. Σχέδιο με σκοπό την εξόντωση του Κινήματός μας πριν τις εκλογές. ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ. Αποτύχατε ρουφιάνοι δεν μπορέσατε να στήσετε κατηγορητήρια. Δεν σας κάναμε και ούτε θα σας κάνουμε την χάρη. Συνεχίζουμε τον αγώνα που αποδεδειγμένα σας πονάει, μέχρι να κάνουμε αληθινό τον μόνο σας εφιάλτη! Το τέλος της λαμογιοκρατίας που λυμαίνεται την Ελλάδα!

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...