Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΡΩΜΗ- ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Στιγμιότυπα από το τέλος του Συνεδρίου της FORZA NUOVA στο Τίβολι  όπου αποφασίστηκε η ανανέωση της θητείας του Ρομπέρτο Φιόρε στην θέση του Γ.Γ.
Σε ένα από τα πιο επιτυχημένα Εθνικιστικά συνέδρια όλων των εποχών όπου συμμετείχαν κόμματα από όλη την Ευρώπη και την Αργεντινή , το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο έδωσε το παρόν.
Ο εκπρόσωπος του Ε.ΛΑ.Μ. αναφέρθηκε στο κυπριακό πρόβλημα το οποίο χαρακτήρισε απόρροια  της τουρκικής εισβολής και κατοχής, στην συνέχεια μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη ενώ  τελείωσε την ομιλία του με την πορεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στα πολιτικά δρώμενα της Μεγαλονήσου και στον άθλιο πόλεμο που δέχεται από το σύστημα.
Ο Γ.Γ. της FORZA NUOVA , υψηλόβαθμα στελέχη του Ιταλικού αλλά και των Ευρωπαϊκών Κινημάτων εξέφρασαν την πλήρη αλληλεγγύη τους προς όσους δοκιμάζονται τον τελευταίο καιρό στην Κύπρο εξαιτίας των πολιτικών τους πεποιθήσεων.
 Ο Ρομπέρτο Φιόρε κλείνοντας την ομιλία του είπε: << Είμαστε ο ιδεολογικός φάρος για εκατομμύρια ανθρώπους>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...