Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Congresso Nazionale di Forza Nuova



Η διεθνής αναγνώριση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου  επιβεβαιώνεται κάθε μήνα με προσκλήσεις που λαμβάνει για συμμετοχή σε συνέδρια στο εξωτερικό.
Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για τον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό θα λάβει χώρα στο Τίβολι που βρίσκεται στα περίχωρα της Ρώμης.
Το κίνημα της Forza Nuova διοργανώνει το 2ο συνέδριο του ,στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή εθνικιστικών κομμάτων από όλη την Ευρώπη και την Αργεντινή!
Τα στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου θα είναι στο Τίβολι και θα μεταφέρουν στους Ευρωπαίους και Αργεντινούς συναγωνιστές την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ημικατεχόμενη πατρίδα μας , η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα εισβολής και κατοχής από έναν βάρβαρο ασιατικό λαό!
Παράλληλα στο συνέδριο θα ανταλλαγούν απόψεις για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαϊκοί λαοί όπως η λαθρομετανάστευση , η οικονομική κρίση και τα κόλπα των τραπεζών, η υπογεννητικότητα κ.α.
Στην Ρώμη θα βρίσκονται αντιπροσωπείες από την Αργεντινή, την Αυστρία , την Γαλλία, την Ελλάδα, την Αγγλία, την Ιρλανδία, την Ρουμανία, την Ισλανδία, την Ρωσία και την Ισπανία!!
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις των Ευρωπαίων Εθνικιστών στην πορεία που θα πρέπει να χαραχθεί έτσι ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία και η διάδοση των Ιδεών μας.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα είναι για άλλη μία φορά  στην πηγή των εξελίξεων. Ισότιμο μεταξύ των μεγάλων Ευρωπαϊκών Κινημάτων που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές που επηρεάζουν την κοινή γνώμη στις χώρες τους.
Η σοβαρή  δουλειά που γίνεται από τα άξια στελέχη του Ε.ΛΑ.Μ. , χωρίς πομπώδεις δηλώσεις και πάντα με χαμηλούς τόνους δημιουργεί τον σεβασμό των Ευρωπαίων συναγωνιστών αλλά και προκαλεί τον ενδιαφέρον τους για την ακρογωνιαία γεωγραφικά Ευρωπαϊκή ,Ελληνική και Χριστιανική γη!   

Στράτος Καρανικολάου
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Ε.ΛΑ.Μ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...