Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

30% ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙ ΛΕ ΠΕΝ !






Στο δρόμο που έχει ήδη χαράξει ο πατέρας της, Ζαν Μαρί Λεπέν, φαίνεται να είναι έτοιμη να βαδίσει η κόρη του, που έχει αναλάβει τα ηνία του “Εθνικού Μετώπου”, αφού σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η γαλλική Liberacion, 30% των Γάλλων δεν αποκλείουν να ψηφίσουν το κόμμα της γαλλικής ακροδεξιάς, υπό την ηγεσία της Μαρί Λεπέν.  

Με αυτά τα νέα δεδομένα, η εθνικοσοσιαλίστρια ηγέτιδα αναμένεται να διαδραματίσει ρυθμιστικό ρόλο στις επερχόμενες γαλλικές προεδρικές εκλογές, ξεθάβοντας μνήμες του 2002, όταν ο πατέρας της, τότε ηγέτης του “Εθνικού Μετάπου” απέκλεισε στον πρώτο γύρο των εκλογών τον σοσιαλιστή Λιονέλ Ζοσπέν, για να χάσει στο δεύτερο γύρο από τον Ζακ Σιράκ. 



Η Γαλλίδα ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου με δεδομένο το ότι συγκεντρώνει 15-20% στις δημοσκοπήσεις δεν φαίνεται να απειλεί κάποιον εκ των Φρανσουά Ολάντ και Νικολά Σαρκοζί. Εάν όμως, η κρίση χρέους στην ευρωζώνη χειροτερέψει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και η κρίση βαθύνει, ο ευρωσκεπτικισμός θα δυναμώσει.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Freefromhumans είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ! ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ....

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...