Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απογραφή πληθυσμού & λαθρομετανάστευση


Τα αποτελέσματα της τελευταίας επίσημης απογραφής πληθυσμού έρχονται δυστυχώς να επιβεβαιώσουν τις τοποθετήσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) επί του ζητήματος της Μετανάστευσης.
Όταν υποστηρίζαμε πως ο λαός μας πάσχει από το φαινόμενο της υπογεννητικότητας την ίδια στιγμή που οι γεννήσεις των αλλοδαπών και ειδικότερα των μουσουλμανικών πληθυσμών αυξάνονται δραματικά, σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο μας κατηγορούσε δια των εκπροσώπων του για δήθεν ακραίες θέσεις και ξενοφοβία. 
Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώσουμε πως οι παραπάνω διατυπώσεις μας συμφωνούν πλήρως με τα καινούργια επίσημα στοιχεία της Δημοκρατίας (σημείωση, σε αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καταγραφεί οι παράνομοι , άρα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα).
Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από το μέγιστο αυτό πρόβλημα της Λαθραίας και μη μεταναστεύσεως έχουν διατυπωθεί αμέτρητες φορές από το Κίνημα μας και δεν θεωρούμε σκόπιμο να εμβαθύνουμε σε αυτά στο παρόν Δελτίο.
Θα επικεντρωθούμε όμως στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος από τα πολιτικά κόμματα. Όταν περί τα τέλη του 2008 το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πραγματοποίησε την πρώτη εκδήλωση ενάντια στην Λαθρομετανάστευση όλα ανεξαιρέτως τα κοινοβουλευτικά κόμματα επιτέθηκαν με αφορισμούς και διάφορους άνευ επιχειρημάτων χαρακτηρισμούς.
Η κοινωνία όμως, εκτίμησε με θετικό μάτι την κίνηση μας αυτή και μας στήριξε εμπράκτως, τόσο με την ραγδαία εγγραφή νέων μελών στο Κίνημα μας, όσο και με την μαζική συμμετοχή απλών πολιτών σε παρόμοιες εκδηλώσεις μας.
Τότε ως δια μαγείας γεννήθηκαν διάφοροι «ακραίοι» από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους (ενδεικτικά: ΔΗ.ΚΟ – Κουλίας, ΔΗ.ΣΥ – Μητσόπουλος, Θεμιστοκλέους, Τορναρίτης ΕΥΡΩ.ΚΟ Συλλούρης, Ερωτοκρίτου) με σκοπό να εκμεταλλευτούν πολιτικά το ζήτημα της μετανάστευσης.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παρ’ όλα αυτά ήταν ουσιαστικό στις δράσεις του και όχι φλύαρο, αναδεικνύοντας συγκεκριμένες πτυχές του ζητήματος, δια αναλύσεων για τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτό, διαμαρτυριών για αδικίες που γίνονται εις βάρος του φορολογούμενου πολίτου και υπέρ αλλοδαπών με τις υπέρογκες χρηματοδοτήσεις, ενημερωτικές δράσεις για διαφώτιση της κοινωνίας καθώς και εκδηλώσεις ενάντια στην Λαθρομετανάστευση.
Με το πέρας των Βουλευτικών εκλογών του Μάη, οι προαναφερθέντες «μαχητές» πολιτικοί κατά της Λαθρομετανάστευσης «ξέχασαν» τα όσα ευαγγελίζονταν και επέστρεψαν στην μικροαστική καθημερινότητα τους. Η κοινωνία βλέπει, θυμάται τι της υποσχέθηκαν και κρίνει. Η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ένα Κίνημα, το οποίο όταν όλα τα στελέχη του πολιτικού κατεστημένου θα απολαμβάνουν την ησυχία τους, θα βρίσκεται έξω στους δρόμους της Λεμεσού, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου για να διαδηλώσει ενάντια στα αλληλένδετα προβλήματα της Ανεργίας και της Λαθρομετανάστευσης(περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του Κινήματος μας, (www.elamcy.com).
Καλούμε όσους δεν ανέχονται τον νόμιμο ανθελληνισμό της Πατρίδος μας, τις αδικίες ενάντια στους φορολογούμενους πολίτες αυτού του τόπου, να ενισχύσουν τη αυθεντική Φωνή τουΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για την ουσιαστική αντιμετώπιση αυτού του μέγιστου Εθνικού και Κοινωνικού ζητήματος.
Η Κύπρος δεν βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Έχει ήδη πέσει και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πράττει την ύστατη απόπειρα διασώσεως της. Μην επιτρέψετε να καταστούμε η γενιά που έσβησε τον Ελληνισμό από την Κύπρο.

Αριστείδου Μαρίνος
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...