Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Δημοσκόπηση VPRC: Χρυσή Αυγή 2,5%! «Νταβατζήδες» περαστικά σας


Στην δημοσκόπηση που δημοσιεύεται αύριο, στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται να λαμβάνει ποσοστό 2,5%. Στην πραγματικότητα και θα χαρούμε πολύ να μας διαψεύσουν, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκοπήσεως, το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι 3,4%, στην δε περιφέρεια Αττικής (Α’, Β’ Αθηνών, Α’, Β’ Πειραιώς, υπόλοιπο Αττικής) ξεπερνά το 5%.!
Πρωτοφανής η εμπάθεια από τα κανάλια MEGA και ΑΝΤ1, που κατόπιν πιέσεως από συγκεκριμένο πολιτικό, που έχει πάρει την κατηφόρα,έδειξαν στα δελτία ειδήσεών τους την κάρτα της δημοσκοπήσεως της VPRC, χωρίς να αναφέρουν το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μη λέγοντας λέξη!

Δεν έχουν καταλάβει ότι πέρασε ο καιρός που ποδηγετούσαν τον Λαό Στο ίδιο μήκος κύματος και το δημοσίευμα της εφημερίδας Νέα online, τα οποία παρουσιάζουν την δημοσκόπηση χωρίς να αναφέρουν το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σας παραθέτουμε το σχετικό:
“Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δημοσκόπηση, ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2012 21:36 Web-Only Πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία, με σημαντική διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα, εμφανίζει δημοσκόπηση της εταιρείας V-PRC για το περιοδικό Επίκαιρα. Tο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ενώ η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη είναι δεύτερο κόμμα. Συγκεκριμένα, η εκτίμηση της εκλογικής επιρροής στη δημοσκόπηση διαμορφώνεται ως εξής: ΠΑΣΟΚ 12%, ΝΔ 30,5%, ΚΚΕ 12,5%, ΛΑΟΣ 6%, ΣΥΡΙΖΑ 12,5%, Δημοκρατική Αριστερά 13%, Οικολόγοι Πράσινοι 3%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, Άρμα Πολιτών 2,5%, Αποχή-λευκά-άκυρα 33,9%.“ http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4689427

 Σε όλους αυτούς απαντούμε: «Νταβατζήδες» περαστικά σας. Έρχονται κι άλλα…

Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...