Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

“Οι ημέρες που έρχονται είναι σίγουρα δικές μας”


Το Σάββατο της 28ης Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας μια συγκέντρωση πολύ διαφορετική απ΄ αυτές που έχει συνηθίσει να βλέπει ο Έλληνας πολίτης. Μια συγκέντρωση που παρόλο τον όγκο της και τον παλμό της δεν είδαν, στην πλειοψηφία τους, τα κανάλια και οι εφημερίδες της διαπλοκής.
Ήταν η καθιερωμένη σύναξη των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής στην μνήμη των τριών Ηρώων του πολεμικού μας ναυτικού για την τραγική εκείνη νύχτα στα Ίμια. Στο αγωνιστικό κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και της Χρυσής Αυγής δήλωσαν παρόντες πολλές χιλιάδες Έλληνες πατριώτες και Εθνικιστές που ήθελαν να τιμήσουν τους νεκρούς Ήρωες του Έθνους αλλά και για να βροντοφωνάξουν ένα ισχυρό ΟΧΙ στη υποδούλωση της χώρας μας από τους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους.

Ήταν κατά συνέπεια και μία αντιμνημονιακή συγκέντρωση που πέρασε το μήνυμα ότι οι Έλληνες πατριώτες θα αντισταθούν με όλη τους τη δύναμη. Στον Αττικό ουρανό ανέμισαν χιλιάδες Ελληνικές σημαίες και Εθνικιστικά λάβαρα που σε συνδυασμό με τις εκατοντάδες αναμμένες δάδες προκάλεσαν ένα θέαμα επιβλητικό.
Οι ομιλίες που έλαβαν χώρα ήταν όλες δυναμικές και το μήνυμα που πέρασαν ήταν ότι ο αγώνας για Εθνική Αντίσταση θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, αλλά ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει σε αυτήν του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκου που τόνισε σε έντονο ύφος ότι δεν θα μπούμε στην Βουλή για να κάνουμε επερωτήσεις αλλά για να ξεσηκώσουμε και να βγάλουμε τους Έλληνες στο δρόμο. Την μεγαλειώδη συγκέντρωση ακολούθησε μια ανεπανάληπτη σε μέγεθος πορεία που κατέληξε στο Μέγαρο Μουσικής καθώς οι δυνάμεις της αστυνομίας είχαν αποκλείσει την πρόσβαση προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.
Όλοι οι Έλληνες σε στάση προσοχής έψαλαν τον ύμνο του Κινήματος καθώς και τον Εθνικό μας και η συγκίνηση ήταν έκδηλη. Η συγκέντρωση για την 16η επέτειο των Ιμίων είχε λήξει αλλά το σίγουρο είναι ότι όλο το ένοχο και αμαρτωλό σύστημα που μας κυβερνά δεν μπορεί πια να κοιμηθεί ήσυχο. Δεν μπορεί παρά να τρέμει μπροστά στην ραγδαία και συνεχόμενη αύξηση της Χρυσής Αυγής. Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή. Οι ημέρες που έρχονται είναι σίγουρα δικές μας. Όλοι πιστοί στα ιδανικά μας δίνουμε τον Αγώνα τον καλό και στο τέλος η Ελλάδα θα σωθεί. Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες.
Ζήτω η Νίκη.

Α.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...