Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΙΓΕΝΗ


 
Η παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)  στο Μνημόσυνο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ 55 ’ 59 Γεώργιου Γρίβα Διγενή,  έδωσε μια  ξεχωριστή διάσταση Πατριωτισμού και αέρα,  Ελληνικής Υπερηφάνειας  και  Τιμής,  όσον Άξιζε  να αποδώσει στον Αρχηγό  Διγενή  το Υπέρτατο Χαίρε  για  τους Αγώνες του και το Πόθο του, να δεί τη Πατρίδα του Κύπρο που τον γέννησε, Ελεύθερη  από  τον Αγγλικό ζυγό,  και τον Κυπριακό Λαό να  ζει Ελεύθερος  που να χαίρεται την άνοιξη  της  δοξασμένης γης.  

Συγκινητικές στιγμές χάρισαν στο Κόσμο ο Σημαιοφόρος  Πολεμιστής του Αλβανικού πολέμου Λεβεντόγερος που ένιωθε Εθνική Υπερηφάνεια μα και συγκίνηση μαζί, μα και ο άλλος λεβεντόγερος  Πάφιος Αγωνιστής  της  ΕΟΚΑ  55’ 59 Ιωάννης  Καραολής κρατώντας  τη  μεγάλη φωτογραφία του Αρχηγού Διγενή,  μπροστάρηδες της παρέλασης, οι  οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τα πλήθη.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στη  ΝΕΟΛΑΙΑ του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)  ως επίσης  σε όλα  τα  μέλη του, που παρέλασαν,  τη  άρτια  οργάνωση και τα  Πατριωτικά, Εθνικά συνθήματα που ξεστόμισαν,  όπως αντιομοσπονδιακά κ.α. με την πειθαρχία το ήθος  και τη ΛΕΒΕΝΤΙΑ που επέδειξαν, και  το παλμό  που έδωσαν  στο Κόσμο. ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ!

Με Εκτίμηση
Αριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...