Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΑΛΛΟΙ”…


“Από την μια πλευρά, λοιπόν, υπήρχαμε εμείς κάποτε πολύ λίγοι, σχεδόν ελάχιστοι, λίγες δεκάδες πολλές φορές μέσα σε ένα γραφείο, εμείς οι «κακοί φασίστες» όπως μας έλεγαν. Μέχρι και εγκληματική συμμορία μας αποκαλούσαν και συνεχίζουν να μας αποκαλούν τα ορφανά του Μαρξ και όχι μόνο(…), ενώ οι υποτίθεται ιδεολογικοί μας «φίλοι»,  θεωρούσαν ότι πάμε χαμένοι γιατί δεν έχουμε το μυαλό να έχουμε μια σοφή πολιτική πρακτική, όπως αυτοί, και να σκύβουμε το κεφάλι, να κάνουμε διασυνδέσεις, να σαλιαρίζουμε γενικά και με όλους… προκειμένου να τύχουμε και μιας ανάλογης ευμενούς συμπεριφοράς. 

Όλοι αυτοί ήταν οι «καθώς πρέπει πατριώτες», οι οποίοι σήμερα άλλοι ανήκουν στο μίζερο πουθενά τους, άλλοι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και άλλοι στο κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη, το οποίο εμφανίστηκε σαν η μεγάλη νίκη των «εθνικιστών» και αποδείχθηκε χωρίς ιδιαίτερο κόπο η μεγαλύτερη παγίδα του συστήματος. Ο ίδιος άλλωστε ο Καρατζαφέρης σε τηλεοπτική εκπομπή είχε δηλώσει ότι εάν δεν υπήρχε το κόμμα του, θα υπήρχε πραγματική ακροδεξιά και αυτό θα ήταν επικίνδυνο για το σύστημα…”
www.xagr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...