Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Αζέροι καταδρομείς εκπαιδεύονται μυστικά στην κατεχόμενη Κύπρο


 
Πεδίο δοκιμών και εκπαίδευσης και για "άλλους" φίλους τους, έχουν κάνει την κατεχόμενη βόρειο Κύπρο οι Τούρκοι στρατηγοί.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, σε ορεινή περιοχή του Πενταδάχτυλου (πολύ κοντά στο παλιό κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα) οι "Αττίλες" εκπαιδεύουν άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Αζερμπαιτζάν. Τονίζεται πως Τούρκοι και Αζέροι είναι συγγενείς τουρκογενείς λαοί και έχουν κοινό στόχο την, σαν σφήνα, ανάμεσά τους, Αρμενία.



Στον Πενταδάχτυλο οι Αζέροι καταδρομείς εκπαιδεύονται σε ένα εξαιρετικά κατάλληλο περιβάλλον (κάθετοι βράχοι, γκρεμοί κτλ), με παροχή εξοπλισμού που τους διαθέτει η εν Κύπρω διοίκηση καταδρομέων του τουρκικού στρατού, ενώ το όλο πρόγραμμα, που τελεί υπό την καθοδήγηση Τούρκων αξιωματικών, σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει και τις 40 μέρες εντατικής εκπαίδευσης.

Άλλες πληροφορίες θέλουν την περιοχή και κέντρο εκπαίδευσης όχι μόνο ειδικών δυνάμεων, αλλά και ισλαμιστών τρομοκρατών, Τσετσένων, Αζέρων και άλλων, ενώ δεν αποκλείουν (το αντίθετο μάλιστα...) το χτύπημα των Τσετσένων στο ρωσικό σχολείο του Μπεσλάν με εκατοντάδες νεκρούς μικρούς μαθητές, να διεπράχθη από μια τέτοια ομάδα, που εκπαιδεύτηκε επί τούτου στην κατεχόμενη Κύπρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...