Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Εκδήλωση τιμής και μνήμης Ευαγόρα Παλληκαρίδη (φωτορεπορτάζ)


Βροντερή εθνικιστική παρουσία για ακόμα μια χρονιά στο κέντρο της Πάφου, όπου συναγωνιστές από όλη την Κύπρο έσπευσαν να τιμήσουν το μεγάλο ήρωα του Ελληνισμού, Ευαγόρα Παλληκαρίδη.
Ένας ήρωας ξεχασμένους από πολλούς, ένας ήρωας που έπρεπε να ήταν ένα από τα μεγάλα πρότυπα της νεολαίας μας σήμερα. Τα μέλη όμως του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ, και τίμησαν την μνήμη του, όπως ακριβώς του αρμόζει, για άλλη μια χρονιά.
Η  πορεία μας, διέσχισε κεντρικά σημεία της Πάφου, και κατέληξε έξω από το δημαρχείο όπου και βρίσκεται ο ανδριάντας του Ευαγόρα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η πόλη σειόταν από τα συνθήματα, που στόχο είχαν να ξυπνήσουν κοιμισμένες συνειδήσεις, αλλά και να ξυπνήσουν από τον λήθαργο τους συμπατριώτες μας, ενάντια στα ύπουλα σχέδια υποταγής και ξεπουλήματος της πατρίδας μας…
Η  εκδήλωση περιελάμβανε ομιλίες, με ξεχωριστή την παρουσία του συναγωνιστή και πρώην αγωνιστή της ΕΟΚΑ, κ. Καραολή. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του ήρωα, και η λήξη της εκδήλωση με τον Εθνικό Ύμνο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...