Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

"Θα αποκεφαλίσουμε τους Αμερικανούς δολοφόνους" απειλούν οι Αφγανοί Ταλιμπάν


Image
Οι Aφγανοί Ταλιμπάν απειλούν με αποκεφαλισμούς Αμερικανών στρατιωτών σε αντίποινα για τη σφαγή 16 αφγανών πολιτών από αμερικανό στρατιώτη στην επαρχία Κανταχάρ.
"Το Ισλαμικό Εμιράτο προειδοποιεί για μία ακόμη φορά τους Αμερικανούς κτήνη ότι οι μουτζαχεντίν θα εκδικηθούν και, με τη βοήθεια του Θεού, θα σκοτώσουν και θα αποκεφαλίσουν τους σαδιστές δολοφόνους στρατιώτες σας", δήλωσε ο εκπρόσωπος των ταλιμπάν Ζαμπιχουλάχ Μουτζάχιντ σε ηλεκτρονικό του μήνυμα.




Εκατοντάδες σπουδαστές διαδήλωσαν σήμερα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών στο Τζαλαλαμπάντ, τη μεγαλύτερη πόλη του ανατολικού Αφγανιστάν, στην πρώτη δημόσια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τους φόνους των16 αφγανών αμάχων, λίγες ημέρες μετά τη βεβήλωση του κορανίου από αμερικανούς στρατιώτες, που πυροδότησε βίαιες αντι-αμερικανικές διαδηλώσεις σε ολόκληρο το Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα των θάνατο 40 ανθρώπων.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...