Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ήταν 1η Απριλίου - Μηνιαία εφημερίδα "Ελλάς του Νότου"


Κυκλοφόρησε σήμερα, 1η Απριλίου, η μηνιαία εφημερίδα "ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ", που αποτελεί το εκφραστικό όργανο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).Προμηθευτείτε το πρώτο μας τεύχος μόνο στα κατά τόπους πολιτικά μας γραφεία.

Μία νέα προσπάθεια ξεκινά για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Μία μεγάλη προσπάθεια για να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά η έντιμη και αγνή φωνή μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Κύπρου, με σκοπό να ξυπνήσει όσο το δυνατό περισσότερες συνειδήσεις. Μια προσπάθεια για να ακουστούμε σε όλους τους συμπατριώτες μας, μακριά από την λάσπη των διεφθαρμένων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.
Πρόκειται για την έντυπη φωνή του  κινήματος μας, η οποία έχει ως σκοπό την αφύπνιση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπατριωτών μας, ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και η συσπείρωσή τους γύρω από τον αγώνα  μας, ούτως ώστε να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις γι’ αυτά.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), από την δημιουργία του το 2008 έχει καταφέρει να μπει στην καθημερινότητα του Έλληνα της Κύπρου. Η καθαρή ιδεολογία του, οι συνεχείς του δράσεις σε όλη την Κύπρο και κυρίως η μαχητική του νεολαία που είναι η μόνη που κατεβαίνει στον δρόμο έκανε το κίνημά μας συμπαθές σε μια σημαντική μερίδα του απλού κόσμου, ο οποίος προσβλέπει σε εμάς για την λύση των προβλημάτων του.
Ταυτόχρονα όμως η καθαρή ασυμβίβαστή μας φωνή, δημιούργησε και πολλούς εχθρούς απέναντι στο κίνημά μας. Είναι οι άνθρωποι του κατεστημένου, οι πλουτοκράτες και οι νεοφιλελεύθεροι καπιταλιστές από την μια και οι απάτριδες διεθνιστές από την άλλη που μας βλέπουν ως το στατιστικό λάθος, το οποίο όμως είναι ικανό να ανατρέψει τους σχεδιασμούς τους.
Οι δυσκολίες λοιπόν πολλές, ιδίως για ένα κίνημα το οποίο είναι ανεξάρτητο και δεν χρηματοδοτείται από κανέναν. Για το εν λόγω έντυπο που κρατάτε πάντως θα πρέπει να γνωρίζετε πως η όλη εργασία που χρειάστηκε για την δημιουργία του, έγινε από άτομα τα οποία δούλεψαν ερασιτεχνικά σε καθαρά εθελοντική βάση, για να μπορέσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να έρθει σε επαφή μαζί σας.
Ο αγώνας που μας περιμένει δύσκολος και ο δρόμος προς την δικαίωση ανηφορικός. Σας περιμένουμε να συστρατευθείτε στο πλευρό των Εθνικιστών για να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη της φυλής μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Στο πρώτο μας τεύχος διαβάστε:
-          Άρθρα
-          Επικαιρότητα
-          Δείτε τις εκδηλώσεις και τις δράσεις μας
-          Πώς οι εθνικιστές τίμησαν τον Θεόφιλο Γεωργιάδη
-          Ιστορικά κείμενα
-          Επιστολές
-          Πολλές φωτογραφίες εκδηλώσεων και πολλά άλλα
Διαθέσιμο μόνο στα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Συντακτική ομάδα
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...