Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Εκδήλωση στα φυλακισμένα μνήματα


Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε χθες, Κυριακή, στην εκδήλωση που γίνεται στα φυλακισμένα μνήματα εις μνήμη του αγώνα της ΕΟΚΑ και των αγωνιστών της.
Αν και προς στιγμής εμποδίστηκε η είσοδος στα μέλη μας, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος έμπαινε κανονικά, στην συνέχεια μας επέτρεψαν να περάσουμε εντός του χώρου, που ήταν ερμητικά γεμάτος με «ετοιμοπόλεμους» αστυνομικούς. Ως προς τι όλη αυτή η αστυνόμευση για ένα μνημόσυνο ηρώων, είναι άξιον απορίας, ειδικά εν καιρώ οικονομικής κρίσης.
Όπως πάντα δεν έλειψαν και οι πολιτικάντηδες, που είδαν «φως και μπήκαν»,  και έτρεξαν ελέω ΜΜΕ και για τα μάτια του κόσμου, να «τιμήσουν» τον αγώνα και τους ήρωες της ΕΟΚΑ.

Εκ μέρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στεφάνι κατάθεσε ο πρόεδρος του κινήματος μας και συναγωνιστής , Χρίστος Χρίστου.


Αυτό που αποδεικνύει ο φωτογραφικός φακός, και ίσως δεν προσέξατε, είναι απέραντη χαρά στα πρόσωπα κάποιων ΕΚΛΕΚΤΩΝ προσκεκλημένων, στο άκουσμα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Δέστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να το διαπιστώσετε.


Στα φυλακισμένα μνήματα, παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία από το πολιτικό συμβούλιο τουΛαϊκού Συνδέσμου, Χρυσή Αυγή, οι συναγωνιστές Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος. Να αναφέρουμε ότι δεν έγινε δεκτό να καταγραφεί το στεφάνη τους, ενώ δεκτό έγινε το στεφάνι από άλλα κόμματα εξ Ελλάδος.

Τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατάθεσαν μετά την λήξη του ετησίου μνημόσυνου, στεφάνη στο χώρο όπου βρίσκονται τα μνήματα των ηρώων.


Στην συνέχεια, κατά την αποχώρηση μας από τον χώρο, έγιναν κάποιες δηλώσεις στο κανάλι “EXTRA”, που προς τιμήν του ζήτησε να πάρει κάποια σχόλια, από τον πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), και τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...