Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΠΟΛΩΝΙΑ- ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ


Nowy magazyn nacjonalistów z E.LA.M.

Nowy magazyn nacjonalistów z E.LA.M.

Niedawno ukazał się pierwszy numer nowego miesięcznika narodowych radykałów z Narodowego Frontu Ludowego (Ethniko LAiko Metwpo, E.LA.M.), który nosi tytuł „ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ” (Południowa Hellada). Ruch wciąż dynamicznie się rozwija,… Czytaj więcej »


Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας του Ε.ΛΑ.Μ . Τα θετικά μηνύματα που λάβαμε ήταν πολλά. Η φήμη όμως της καινούργιας προσπάθειας πέρασε τα σύνορα του Ελληνισμού και έφτασε μέχρι την Πολωνία.
Οι συναγωνιστές του ΝΟΡ  αφιέρωσαν ένα άρθρο στην ιστοσελίδα  http://www.nacjonalista.pl/2012/04/07/nowy-magazyn-nacjonalistow-z-e-la-m/  για την εφημερίδα του Κινήματος την << Ελλάδα του Νότου>>.

Γράφουν σχετικά: << Πρόσφατα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, το Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου κυκλοφόρησε μια νέα  εφημερίδα που τιτλοφορείται η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.
Σε αυτήν την εφημερίδα αποτυπώνονται τόσο η Ιδεολογία όσο και οι δραστηριότητες του Κινήματος το οποίο δυναμώνει συνεχώς.
Οι Κύπριοι συναγωνιστές έχουν κατανοήσει ότι τα ηλεκτρονικά μέσα δεν είναι το παν αλλά ότι η τυπωμένη λέξη έχει καλύτερη απήχηση.
Το Ε.ΛΑ.Μ είναι το μοναδικό πολιτικό Κίνημα το οποίο έχει υιοθετήσει πλήρως την Ιδέα της Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα ενώ είναι σε στενή συνεργασία με την Χρυσή Αυγή.
Τον Μάϊο του 2011 το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές καταφέρνοντας μέσα στην συνομωσία της σιωπής που επέβαλλε  το πολιτικό κατεστημένο της χώρας να λάβει πάνω από 1%.
Τον Δεκέμβριο του 2011 πήρε μέρος στις δημοτικές εκλογές εκλέγοντας ως κοινοτικό σύμβουλο τον κ. Πανίκκο Ζαχαρία στο χωριό Λετύμπου ενώ στον δήμο του Ύψωνα έλαβε 3,72%.
Στην Πολωνία το Ε.ΛΑ.Μ συνεργάζεται με το Κίνημα μας, το ΝΟΡ. >>
Εμείς νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους Πολωνούς συναγωνιστές. Η αναφορά τους στο μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα της Μεγαλονήσου, μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε με πίστη το αγώνα για την Απελευθέρωση και την Εθνική Δικαίωση.

Στράτος Καρανικολάου
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων- Ε.ΛΑ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...