Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το ΕΛΑΜ είναι παρών




Τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου που κατατρέχονται από τις διώξεις και τις συμπαιγνίες ακελ δησυ δηλώνουν με όλη την αποφασιστικότητά τους ότι δεν θα εγκαταλείψουν τον αγώνα. 
Επίτηδες παραπληροφορούν τον λαό ότι σαν <<καλοί δημοκράτες >> δεν θα αφήσουν εμάς τους βαρβάρους τους εθνικιστές, να αναταράξουν τα λιμνάζοντα νερά.
Το ΕΛΑΜ έχουμε να τους πληροφορήσουμε, ότι τα μέλη του δεν σκέφτηκαν ατομικιστικά, ποτέ για το κόμμα αλλά για την πατρίδα την Ελλάδα.

Ο  ενωτικός αγώνας της γενιάς του 1955  είναι η ιερά παρακαταθήκη για εμάς. Ικετεύουμε τον Θεό  να μας δώσει την δύναμη να αντέξουμε και να αποτελέσουμε παράδειγμα για τις επερχόμενες γενιές. 
Κατεβήκαμε στις εκλογές, είμαστε η ανερχόμενη δύναμη του δοκιμαζόμενου  Ελληνισμού της Κύπρου ότι και να κάνουν οι ανθέλληνες η ιστορία θα μας δικαιώσει.
Όσοι πιστοί προσέλθετε, μην μείνετε στα λαοπλάνα κόμματα που δεν έχουν ιδεολογία ή είναι φερέφωνα της τουρκικής πολιτικής.

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...