Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!



Η δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα είναι αποτέλεσμα της διακυβέρνησης της χώρας από τα δύο μεγάλα κόμματα την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Οι  ιδρυτές των δύο πολιτικών σχημάτων , οι απόγονοί τους και τα στελέχη των κυβερνήσεων τους αποδεδειγμένα κατασπατάλησαν τα δημόσια ταμεία τα οποία παρέλαβαν γεμάτα από την Επταετία και τα παρέδωσαν άδεια με τραγικές συνέπειες για τον Ελληνικό λαό.
Έφτασαν την μητέρα Πατρίδα μας σε επίπεδο χρεωκοπίας καταντώντας την, περίγελο όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η γενιά του Πολυτεχνείου που λάνσαρε το σύνθημα << Ψωμί , Παιδεία, Ελευθερία>>  και αγωνίστηκε για τον κοινοβουλευτισμό, αποδείχθηκε αχόρταγη και εκμεταλλευόμενη πληθώρα κυβερνητικών θέσεων διασπάθισε τα κρατικά ταμεία. 

Ψωμί πλέον δεν υπάρχει αφού σημαντικό μέρος του Ελληνικού λαού σιτίζεται από τα γεύματα που προσφέρουν η Εκκλησία και διάφορες κοινωνικές οργανώσεις. Χιλιάδες νέοι , η αφρόκρεμα της κοινωνίας μας , μεταναστεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας μία καλύτερη τύχη όπως τις δεκαετίες μετά τον συμμοριτοπόλεμο.
Η Παιδεία που παρέχεται από το Ελληνικό κράτος είναι της χειρίστης μορφής. Για πρώτη φορά δεν υπήρχαν βιβλία και δόθηκαν στους μαθητές ψηφιακοί δίσκοι και φωτοτυπίες!
Αρκετά παιδάκια λιποθυμούσαν από την πείνα στα διαλείμματα επειδή οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους παρέχουν κολατσιό!
Τα Πανεπιστήμια είναι διαρκώς κατειλημμένα και βρωμερά εξαιτίας της αναρχοαριστερής κουρελαρίας που απειλεί και ξυλοφορτώνει όποιον τολμήσει να αρθρώσει διαφορετικό από τον δικό τους λόγο.
Η Ελευθερία είναι ανύπαρκτη για τους Έλληνες αφού εκατομμύρια τριτοκοσμικών έχουν εισβάλλει στον τόπο επιβάλλοντας τους δικούς τους νόμους σε μεγάλες περιοχές των πόλεων της χώρας.
Στις 6 Μαΐου θα διεξαχθούν οι πιο κρίσιμες εκλογές της ένοχης μεταπολιτεύσεως. Η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στον ασφυκτικό κλοιό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο οποίο την έβαλαν τα δύο μεγάλα κόμματα που ζητάνε τώρα την ψήφο μας όπως και κάποια άλλα μικρότερα που στήριξαν την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Καθήκον όλων μας είναι να ψηφίσουμε εκείνο το Πολιτικό Κίνημα που στάθηκε και στέκεται δίπλα στον ταλαιπωρημένο Έλληνα και Ελληνίδα. Ήρθε η ώρα να ανταμείψουμε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και την άξια Ηγεσία της  για τον άοκνο αγώνα που δίνουν τόσα χρόνια στο πλευρό όλων των Ελλήνων !
Η Κύπρος έχει κατακλυσθεί από Ελλαδίτες αδελφούς μας που αναζητούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και ζωής.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο καλωσορίζει όσους συμπατριώτες έχουν έρθει από την Μητέρα Πατρίδα.
Χαιρόμαστε για την ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος από αιώνες Ελληνικού στοιχείου της Μεγαλονήσου.
Φίλοι και φίλες από την Ελλάδα , μην διστάσετε να επισκεφτείτε τα κατά τόπους γραφεία του Ε.ΛΑ.Μ. για να μας ενημερώσετε για τα όποια προβλήματα έχετε.
Σκεφθείτε ποιά κόμματα και ποιοι πολιτικάντηδες μας έφεραν σε αυτό το χάλι ενώ οι ίδιοι θησαύρισαν σε βάρος μας.
Στις 6 Μαΐου αν όλα πάνε καλά θα μπορέσουμε από την Κύπρο να ψηφίσουμε και να στείλουμε το μήνυμα απαλλαγής από το πολιτικό κατεστημένο που ταλαιπώρησε τον τόπο μας.
Στην νέα Βουλή θα υπάρξει επιτέλους Εθνικιστική παρουσία .
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές μπορείτε να ενημερωθείτε στα γραφεία του Ε.ΛΑ.Μ σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο όπως επίσης και από την ιστοσελίδα του Κινήματος www.elamcy.com  όπου αναγράφονται οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των Πολιτικών Γραφείων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...