Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Δίλημμα, διάλειμμα, διάλυση, διπλοπροσωπία



Οι προεδρικές εκλογές γίνονται για τέσσερεις λόγους κατά την άποψη μου.
Πρώτον το άτομο που ψηφίζει ατομικά με την ελεύθερη περίσκεψη να κάνει μια σωστή περισυλλογή και να επιβραβεύσει τον κυβερνώντα ή να τoν κατακρίνει ή ακόμη και να τον στείλει στο σπίτι του και να ψηφίσει εκείνον που θα δικαιώσει τις προσδοκίες του.
Εδώ έρχεται το μεγάλο δίλημμα ποιόν ψηφίζω, τον όποιον υποψήφιο του ακελ που γραμμή του είναι η τουρκοποίηση της Κύπρου, ο αφανισμός της ελληνικής κουλτούρας , η εμπέδωση της κατηγοριοποίησης σε δεξιούς, αριστερούς σε ενωτικούς, σε γριβικούς, σε φασίστες, σε προδότες, σε τρομοκράτες, σε ελαμίτες ,σε εοκαβιτατζήδες και πάει λέγοντας.
Κατά την κρίση μου μόνο  με το γεγονός του Μαρί και με το ότι δεν απαίτησε τις βάσεις από τους Εγγλέζους είναι ο ποιο άχρηστος πρόεδρος που βγήκε από το ντουλάπι που από τις συγκυρίες δηλαδή το ότι το δησυ προσπαθώντας να καταστρέψει την δεξιά ας πούμε πτέρυγα που ήταν γύρω στο 70% συνεργάστηκε με το ακελ για να μην υπάρχει το αντίπαλο δέος του όχι και με ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ακελ δησυ να καταστρέψουν την αγωνιστικότητα του ΌΧΙ.

Είναι τυχαίο που στις βουλευτικές εκλογές δεν βγήκαν  εκείνοι του όχι και ότι την Ελένη Θεοχάρους την έστειλαν εκτός Κύπρου; Ειδικά στο εθνικό θεμα  δεν είναι αυτά τα δυο κόμματα που περνούσαν τους φόρους και την υποστήριξη υπέρ των Τούρκων της Κύπρου και τους Έλληνες της Ελλάδος δεν  θέλουν να τους βοηθήσουν καθόλου μήπως και τους θυμώσουν τα ξενοκίνητα επιτελεία των εγγλέζων ,τούρκων και αμερικανών.
Ας τολμήσει ένας  συναγερμικός και να μου πει τι το καλό έκαναν όταν ήσαν στην κυβέρνηση, μήπως η υποστήριξη στους ακελικούς βάζοντας τους σε καίριες θέσεις ώστε να έχουν ανταλλάγματα στην εθνική προδοσία.
Δεν είναι αυτοί που προσπαθούν να διαλύσουν την Εθνική Φρουρά και όλο την υποβαθμίζουν ώστε  στο τέλος να μάς πουν ότι έκαναν το παν αλλά λόγο μισθοδοσίας έλειψαν τα χρήματα και για να δώσουμε στην οικονομία διαλύουμε την Εθνική Φρουρά και την ΕΛ.ΔΥ.Κ την τοποθετούμε σε περιοχή της Πάφου ώστε να είμαστε έτοιμοι να τους διώξουμε.
Να μου πουν οι υποστηρικτές του δησυ (εθνικιστές -εθνικόφρονες αγωνιστές) σε τι πίστευαν τότε και που τους οδηγεί η εθνική γραμμή του δησυ;
Όταν κάποιοι λέγανε για τους επαναπροσεγγιστές με έντεχνο τρόπο έβαζαν αγωνιστές άλλους που αμφιβάλλω αν ξέρουν γιατί πολέμησαν και έκαμναν τους εθνοπατέρες άραγε τώρα δεν έχουν εφιάλτες ή πωρώθηκαν και βλέπουν τον τούρκο αδελφό και τον Έλληνα εχθρό. Ξεχνούμε τις δηλώσεις που έκανε στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α αλλά οπότε τους συμφέρει γίνονται στο πλήθος πιο ακραίοι από τους ακραίους αλλά στις διεκδικήσεις παίρνουνε γραμμή από τους εχθρούς του Ελληνισμού . Μήπως για αυτό δεν βγήκε ο Κληρίδης και είδαμε όλοι που μας οδήγησε το εφικτό και το ντε γιούρε ντεφάκτο. Μήπως ξεχάσαμε την προ του θανάτου του αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α Διγενή τι ήθελε να του κάνει και μάλιστα προς τιμή μόνον ένας αγνός βουλευτής αποχώρησε από την βουλή και παραιτήθηκε αλλά ένας Λαός μπορεί να συγχωρεί αλλά δεν λησμονεί.
 
Δεύτερον,ο  Λαός αναζητεί τον άξιον ηγέτη δοκιμάζει και δοκιμάζεται εδώ εγώ θα το πω σαν ένα διάλειμμα ανακωχής μια ανήσυχη ηρεμία που σφυρηλατούνται οι αντοχές, γίνονται  οι εθνοπατέρες της μάσας και προπαντός οι λαοπλάνοι που είναι πως θα εξυπηρετήσουν το προσωπικό συμφέρον για αυτό και τα κόμματα καθοδηγούν τις μάζες ένας ηγέτης που είναι άξιος δεν θέλει υποκινητές υποστηρικτές (στυλ διαφημίσεων)ποσά εκτός πραγματικότητας που ποτέ δεν μας αποκαλύπτουν πόσα ποσά διαθέτουν, σαν το ακελ πόσα παίρνει εάν παίρνει από το εξωτερικό το δησυ, αλλά οι νόμοι γίνονται για τους αδύνατους πχ ΕΛΑΜ.
 
Τρίτον, η διάλυση πάντα με την σκέψη της ιστορίας .Ως τώρα δεν είδα αντιπολίτευση  και προπαντός ιδεολογική διαφορά. Είναι το Ευρωκο, η εδεκ, το δήκο το πως γίνανε τα κόμματα αυτά γνωρίζουμε δηλαδή το Ευρωκο με το ναι- όχι και με την ευρωπαϊκή λύση έχασε ποσοστά και πήγαν πίσω στο δησυ ή γίνανε αδιάφοροι. Η εδεκ ως η αγωνιστική πλευρά του ακελ την έχουν πάντα σε ένα ποσοστό τα μεγάλα κόμματα ώστε να ελέγχουν εκείνους που θέλουν τους Τούρκους σαν εχθρούς τους. Πάντα σε εκείνον τον έλεγχο και των ιδεολογικών προγραμμάτων ώστε να αποκοιμίζουν τον λαό σε λήθαργο και στο τέλος να λένε μα εμείς τα είπαμε το κάθε σπίτι να γίνει κάστρο ξεχάστηκε διότι δεν υπάρχουν αγωνιστές που θέλανε την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα είναι ή δεν είναι η νάρκωση των αφυπνισθέντων ώστε να μην ύπαρξη Έλλην Κύπριος που να θέλει να αγωνιστεί για απελευθέρωση Ένωση.
Βλέπετε η Ένωση είναι για αυτούς όλους το αδιανόητο το επαχθές, το καταραμένο για αυτό πρέπει κατά της δικής τους λογικής να καταργηθεί η γλώσσα μας, να έρθουν ξένοι ώστε να τους έχουν προσωρινά στα ψηφοδέλτια τους πως και ψηφίζουν τόσοι ας μας δώσουν αριθμούς από το 1979 και εντεύθεν όχι να έχουν σιωπηλή συμμαχία όπως τα υπερπρονόμια του Τούρκου που μένει στα κατεχόμενα και έρχεται, παίρνει το επίδομα του ενώ εμάς τους Έλληνες μόνο φόρους στα πάντα και καταδίκες στους Ελαμίτες διότι έχουν ένα πιστεύω. 
Τέταρτον, επίδειξη με το συμφεροντολογικό μυαλό τους νομίζουν ότι θα τοποθετήσουν τα παιδιά τους σε θέσεις  στηνάνω κάτω βουλή, σε κεντρικές κυβερνήσεις και άλλες θέσεις που ακόμη δεν τις γνωρίζουμε. Έτσι θεωρούν χρυσή ευκαιρία να φάνε με τις μασέλες τους και ας μην υπάρχει Ελληνισμός .
Όλα αυτά τα γράφουμε για να υποδείξουμε ότι για εμάς που πιστεύουμε ανιδιοτελή ιδεολογικά δεν ψηφίζουμε αυτούς τους κύριους .
Απέτυχαν παταγωδώς και αν έρθει το άλφα ή βήτα κόμμα που τα πιστεύω του είναι η μάσα και η τουρκοποίηση, το ΕΛΑΜ με την σώφρονα και ανιδιοτελή σκέψη προβληματίζεται δεν θα βιαστεί να εκδηλωθεί αλλά σκοπός του είναι να σωθεί ο Ελληνισμός της Κύπρου. 
Αναρωτήθηκε γιατί το δησυ υποστηρίζει το οικονομικό πακέτο χριστόφια, τι έκανε ως αντιπολίτευση, τι ιδεολογία έχει η ηγεσία του που το μόνο που ξέρει είναι όταν κοντεύουν οι εκλογές σηκώνει φλάμπουρα και ξέρει όλα τα αρχαία επιγράμματα και τιμά τους ήρωες, αυτοί δεν θέλουν την παρουσία τους, είναι στο Πάνθεον θέλουν ΈΡΓΑ ΣΥΝΕΧΗ.

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...