Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Εθνικιστική παρουσία στα μνημόσυνα Σαμψών και Παπάσταυρου


Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του Νικόλαου Σαμψών στην Λευκωσία, και του Παπάσταυρου Παπαγαθαγγέλου στην Αγία Βαρβάρα.
Όπως ήταν αναμενόμενο στο μνημόσυνο του μεγάλου ήρωα Νικόλα Σαμψών, παρευρέθηκε και πλήθος πολιτικάντηδων και βουλευτών, φορώντας για άλλη μία φορά το ψεύτικο προσωπείο τους, αυτό του πατριωτισμού. Καθημερινά συζητάνε με τους τούρκους και άλλες ξένες δυνάμεις για την ομοσπονδία και ποια μορφή της θα είναι η ευνοϊκότερη «λύση», και στα μνημόσυνα εμφανίζονται ως οι μέγα πατριώτες! Εμείς σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)κάναμε το καθήκον μας για άλλη μία χρονιά αδιαφορώντας για το πολιτικό συρφετό, τιμώντας την μνήμη αυτού του μεγάλου ήρωα του Έθνους που έκανε τους τουρκαλάδες να χάσουν τον ύπνο τους, σε αντίθεση με αυτούς που κυβερνάνε σήμερα.


Παρουσία από αντιπροσωπεία του κινήματός μας, παρευρέθηκε και στο μνημόσυνο του Παπάσταυρου Παπαγαθαγγέλου, που τελέστηκε στην Αγία Βαρβάρα. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η οικογένειά του, δεν δέχτηκε ΚΑΝΕΝΑ από τα κόμματα, και είναι κάθετα αντίθετη με την παρουσία τους! Τους μόνους που αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά ήταν την αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), και το Μέτωπο Νεολαίας μας, στους οποίους και επέτρεψαν να καταθέσουν στεφάνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...