Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ

Από το 23.40 λεπτό μπορείτε να παρακολουθήσετε τις μαρτυρίες για την καταστροφή του Ελληνισμού στον Καύκασο με τους χιλιάδες νεκρούς και εκτοπισθέντες από το σοβιετικό καθεστώς.


Πρόσφατα τα κομμουνιστικά φερέφωνα της Κύπρου δήλωσαν πως << βιάστηκε η Ελληνική ιστορία>> επειδή η Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστό 7%  και θα εισέλθει στην Βουλή των Ελλήνων.
Στους  φιλίστορες κομμουνιστές να υπενθυμίσουμε πως ένα κεφάλαιο της Ελληνικής ιστορίας είναι και η σφαγή των Ποντίων από τον Στάλιν στην Σοβιετική ΄Ενωση.


Το 1937 χιλιάδες Έλληνες με βάση την φυλή,την εθνικότητα και την θρησκεία τους μεταφέρθηκαν στα γκούλαγκ των κομμουνιστών,εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν  και εξοντώθηκαν από τους ομοϊδεάτες αυτών των οποίων τα << δημοκρατικά >> αισθήματα προκλήθηκαν από την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα!
Καλούμε τους Πόντιους αδελφούς μας που κατά χιλιάδες έχουν εγκατασταθεί στην Κύπρο να στελεχώσουν τις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου του μοναδικού πολιτικού Κινήματος που δεν τους θεωρεί αλλοδαπούς αλλά Συνέλληνες σε ένα Ελληνικό νησί!



H περιοχή αυτή, που πρωτοκατοικήθηκε από τους κρατούμενους, και οι σημερινές πόλεις και χωριά είναι μετεξέλιξη των στρατοπέδων συγκέντρωσης, έχει ώς επίσημη τοπική ιστορία, την ιστορία των στρατοπέδων. Το μνημείο της φωτογραφίας δεσπόζει στην πόλη του Μαγκαντάν και είναι αφιερωμένο στα θύματα της σταλινικής καταπίεσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...