Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η επιτυχία του Μετώπου Φοιτητών προκαλεί την ανησυχία της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής


Η επιτυχία του Ε.Κ.Ε.Κ.Φ Μετώπου Φοιτητών, στις εκλογές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην ΕΔΟΝ και την Προοδευτική, όπως συμπεραίνουμε από τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις των επικεφαλής των δύο οργανώσεων. Συγκεκριμένα στις φοιτητικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Συμβουλίου της ΦΕΠΑΛ (Φοιτητικής Ένωσης Πανεπιστημίου Λευκωσίας) και των τμηματικών εκλογών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το Μέτωπο Φοιτητών εξέλεξε από ένα μέλος, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην δίχρονη ιστορία του. Η επιτυχία μάλιστα αυτή είναι μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κάποιος το μέγεθος της προπαγάνδας που δέχθηκε το κίνημά μας στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο.
Όπως ήταν φυσικό, οι οργανώσεις νεολαίας του ΑΚΕΛ, θορυβήθηκαν από την συμμετοχή μας στα κοινά του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και κυρίως την κατάληψη θέσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΠΑΛ, βγάζοντας όλη την χολή τους κατά των εθνικιστών φοιτητών. Φυσικά, ο ισχυρισμός περί σύμπλευσης με την Πρωτοπορία, ως προάγγελος συνεργασίας για τις Προεδρικές εκλογές μεταξύ Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και ΔΗΣΥ είναι παντελώς ανυπόστατος γιατί πολύ απλά εμείς δεν συνεργαζόμαστε με κανένα πολιτικάντη που έχει σαν στόχο το ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της ΕΔΟΝ για επιθέσεις σε γήπεδα,σε Τ/"Κ", σε μετανάστες, για επιχειρήσεις με μαχαίρια και κουκούλες στο προεδρικό και για την επίθεση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το κίνημα μας και είναι απλά μια λασπολογία που γίνετε εναντίον μας χωρίς την παραμικρή απόδειξη.

Χρησιμοποιείται δε από την αριστερά το επιχείρημα πως οι "κακοί ακροδεξιοί, ακραίοι, εθνικιστές, σοβινιστές, ξενοφοβικοί, ρατσιστές", όπως μας αποκαλούν, πρέπει να απομονωθούμε απ' όλους. Να μην μας δίνεται καμία ευκαιρία, ακόμα και αν είμαστε εκλεγμένοι στα όργανα της Φοιτητικής Ένωσης, να συμμετάσχουμε στα κοινά.

Δεν πειράζει, γνωρίζουμε πως η σταλινική σας παιδεία δεν μας επιτρέπει να περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Να έχουν όμως κατά νου, όλοι όσοι μας λοιδορούν και μας κατηγορούν, πως το ΕΚΕΚΦ Μέτωπο Φοιτητών ήρθε για να μείνει στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και για να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμφοιτητές μας από την κοροϊδία των καθεστωτικών κομμάτων.

Συγχαρητήρια ακόμα μια φορά στα μέλη και φίλους του Μετώπου Φοιτητών Πανεπιστημίου Λευκωσίας για την μεγάλη τους επιτυχία.

Κυριάκος Π.
Πρόεδρος Μετώπου Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...