Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Εφόσον αγωνίζεσαι ....



Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε γιατί ακόμη ένα κόμμα;
Τότε μου ήρθε στην σκέψη τι έκαναν όλοι αυτοί , το αριστερό κόμμα που λέγεται αριστερό αλλά είναι το πιο καπιταλιστικό κόμμα που ως γνώμονα έχει πως θα καταστρέψει τον Ελληνισμό, όπου ανακατεύθηκε στα Ελληνικά εθνικά θέματα από το συμμοριτοπόλεμο, ΕΟΚΑ και φυσικά τώρα το δείγμα τους είναι ότι πρέπει να μας διοικούν οι Τούρκοι και εμείς να υπομένουμε σαν ραγιάδες τα πάντα.
Έχουν τέτοιους  μηχανισμούς στους νέους που τους λένε ότι ο τούρκος είναι αδελφός ενώ ο Έλληνας ο μισητός εχθρός. Με τι μίσος βάζουν σε θέσεις παραδείγματος χάρη στην αστυνομία ανθρώπους που μόνο να ακούσουν Ελλάδα γίνονται μαινόμενοι ταύροι.



Ο λεγόμενος δεξιός χώρος παραδείγματος χάρη, ο Συναγερμός είναι το μνήμα του Αγίου Νεοφύτου, χωρίς ιδεολογία, καιροσκoπικό , αν θυμάστε πως βγήκε την πρώτη φορά αυτό το κόμμα, πως εξελίχθηκε σε ένα κόμμα που  δεν διαφέρει σε  τίποτα από τον άλλον πόλο το ακελ, κατηγορεί τον αγώνα της ΕΟΚΑ , γίνεται οπότε του συμφέρει εθνικό αλλά πάντα είναι συνεργάσιμο με τους δοσίλογουΣς κομμουνιστές και μάλιστα πρωταγωνιστεί σε τουρκικές φιλίες στα κατεχόμενα, προτρέπει τους οπαδούς του να πηγαίνουν εκεί (δεν τους διαγράφει ) διότι έχουν μυστικές συμφωνίες με το ακελ πως θα μας τουρκοποιήσουν αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία κοιτάξτε τις ομιλίες των στελεχών αυτού του κόμματος και συγκρίνετε τις  με τα έργα των ηγετών.
Η κρίση δική σας αλλά οι έξυπνοι έβαλαν το Ευρωκό για να σταματήσει την διαρροή από το δησυ και την εδεκ από τα αριστερά το δήκο είναι το κόμμα που όπως μια άπιστη γυναίκα πηγαίνει με όλους τους άνδρες για τα λεφτά (εξουσία ) έτσι  με όποιον είναι δυνατός και έχει συμφέρον πηγαίνει.
Για αυτό λοιπόν εμείς οι ανυπότακτοι περιμένοντας  καλύτερες ημέρες προδοθήκαμε και μάλιστα βλέπαμε το ακελ με το δησυ να είναι τόσο υπερόπτες ώστε να θέλουν να μας στείλουν στο πυρ το εξώτερο.
Παρουσιάζονται σε εθνικά μνημόσυνα και βγάζουν πύρινους λόγους όταν από την άλλη δίνουν γη και ύδωρ στους Τούρκους ,διότι σιγά σιγά θα μας  πείσουν ότι όχι μόνον δεν είμαστε Έλληνες αλλά ότι η Κύπρος είναι τουρκική .
Επειδή αγωνιούμε κάναμε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, είμαστε τώρα ολίγοι αλλά με την διαφώτιση θα κάνουμε το πρέπων.
 ΕΣΥ Έλληνα της Κύπρου, τι κάνεις; Πάλι θα έρθεις στο δίλημμα , αριστερά ή δεξιά, Αννάν ή Κύπρος Ελληνική;
Αν θέλεις αγώνες και ειλικρινείς θέσεις είσαι με το ΕΛΑΜ αν όχι μην πεις ότι έκανες λάθος διότι ξέρεις τι ψηφίζεις!

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...