Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η μάχη του ψεύδους


Κάνοντας μια αναδρομή  στους λόγους και έργα των ηγετών μας και σαν απλός πολίτης τολμώ και γράφω ότι οι αξίες και τα οράματα ενός λαού ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΗΣΘΗΚΑΝ στον βωμό της κομματοκρατίας και εντυπώσεων.
 Ένας λαός περήφανος με πολιτισμό που τον ζήλευε η οικουμένη ,ένας λαός που όχι φώτα στους άλλους λαούς έδωσε αλλά και πολέμησε για τα ιδανικά του και τις αξίες τώρα χάνεται.



Ποιός από εμάς τους Έλληνες δεν συγκινείτε από τις αρχαίες τραγωδίες, από τις πράξεις και τις ιδέες. Σήμερα όμως μας νοιάζει πως να εξαπατήσουμε ο ένας τον άλλον ,πως να βολευτούμε σε μια θέση εις βάρος άλλων άξιων συμπολιτών μας, πως να ηδονιστούμε σε χαμερπή και ξενοκίνητα κατασκευάσματα για να είμαστε υπόλογοι και σκλάβοι στους εχθρούς μας και τέλος πως να ειρωνευτούμε τους άλλους για να κρύψουμε τα λάθη μας και να φανούμε ανώτεροι άνθρωποι με μια λέξη δοκησίσοφοι.
Ιδού όμως ότι ο θεός αγαπά τον Ελληνισμό διότι μετά το 74 βγήκαν στην εξουσία άνθρωποι με περγαμηνές όλοι σπουδάσαντες σε υψηλά διακεκριμένα πανεπιστήμια από τζάκια φημισμένων πολιτικών κατεστημένων και τώρα το 2012 οι απλοί πολίτες που περίμεναν ένα αύριο απογοητεύθηκαν οικτρά αν στην οικογένεια τους η γενικά στο περιβάλλον τους συμπεριφέρονταν όπως τους ηγέτες μας τότε θα κατέληγαν ή στην φυλακή ή περιφρονημένοι  και απαξιωμένοι να ζουν στον κόσμο του υποκόσμου.
Οι σημερινοί ηγέτες μας έδειξαν και επέδειξαν την πλαστογράφηση και παραχάραξη της ιστορίας μας όχι ο ένας με τους πύρινους λόγους για απελευθέρωση όχι ο άλλος για την δημοκρατία και το  άκρον άωτον της κατάστασης αυτής ,ότι εμείς που ψηφίζουμε, γνωρίζουμε και σαν μαζοχιστές και εκείνοι σαν σαδιστές εμπαίζοντας με ατάκες ως εμπιστευτείτε μας και είναι συμβόλαιο τιμής και αρχών ή δεν ξεχνώ ή απελευθέρωση ΌΛΩΝ.
Έτσι Έλληνα προδομένε με προσδοκίες ψεύτικες τι κάνουμε πώς ενεργούμε, μήπως περιμένουμε στωικά τον αφανισμό μας.
Τί θα πρέπει ένας που όχι μόνον αγαπά την Ελλάδα αλλά αγωνιά για το αύριο, τι πρέπει να κάνει;
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ένα κακό έρχεται ένα Καλό εμφανίζετε που αν νιώθουμε εμείς την θέληση του αγώνα δεν χύνουμε κροκοδείλια δάκρυα αλλά με την ελευθέραν θέληση της ελεύθερης σκέψης μας προχωρούμε.
Με τους ηγέτες που είναι ψυχή τε και σώματι με τις ιδέες μας ξεκάθαρες  χωρίς περιστροφές και ύποπτες ορολογίες, θέλουμε απελευθέρωση όλοι αν ναι τότε εργαζόμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση.
Προσοχή όμως μπορεί να μας έρθουν μασκαρεμένοι με τον μανδύα της εθνικής αποκαταστάσεως και να είναι κερδοσκόποι για αυτό υπάρχει ο χρόνος που θα τους κρίνει αν όμως υποταχτούμε σε μάχες με στυλ ο ένας πετσί και ο άλλος τομάρι τότε είναι  γραφτό να χαθούμε.
Είναι ο Λαός που αποφασίζει σε τελική απόφαση αλλά όχι με τον τρόπο που εφαρμόζουν τα τωρινά κόμματα που δεν θέλουν να ακούσουν τα εθνικιστικά κόμματα. Είτε λέγεται Χρυσή Αυγή είτε ΕΛΑΜ είναι τμήμα του ελληνικού λαού, εκλέγουν και εκλέγονται τι θα πει δημοκρατικός αποκλεισμός δεν είναι φίμωση δεν είναι αντιδημοκρατία, δεν είναι ο τρόμος των υποτιθέμενων δικαίων αλλά ο απλός πολίτης ας διαβάσει, ας ενημερωθεί και από μόνος του ας ψηφίσει όχι με κράχτες που ψαρεύουν τους πολίτες και λόγο λεφτών έτσι που τα νέα κόμματα να μην μπορεί να εκφραστούν.
Το ΕΛΑΜ είναι το πιο νέο κόμμα που με αξιώσεις και εθνική γραμμή με μια ξεκάθαρη ελεύθερη σκέψη εκφράζεται.
Αξιοπερίεργο της καταστάσεως είναι ότι παρά την απειρία μας παρά του ότι δεν έχουμε πόρους όλοι ασχολούνται μαζί του που αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Υπάρχουν δυο δρόμοι ή με μας ή με τουρκοποίηση ως τώρα οι λύσεις που σου πρότειναν δεν είναι τίποτα άλλο από έναν αργό θάνατο.
Αν σε νάρκωσαν τόσο πολύ τότε μην καταριέσαι εμάς αλλά τις αποφάσεις σου. Εμείς το λέμε, έχουμε την παρρησία να λέμε τα σύκα σύκα και την  σκάφη σκάφη.
Είτε λύση Αννάν είτε με τουρκική προεδρία η αντιπρόεδρος ή εκ περιτροπής είναι τουρκοποίηση.
 ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΑ  ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.Σ

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...