Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Δελτίο τύπου Ε.ΛΑ.Μ: Νέα εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής


Δελτίο τύπου Ε.ΛΑ.Μ: Νέα εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) χαιρετίζει την μεγάλη εκλογική επιτυχία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και την είσοδο της εκ νέου στην βουλή των Ελλήνων. Ένα κόμμα που τάσσεται κάθετα ενάντια στην οποιαδήποτε μορφή ομοσπονδίας σαν λύση για το Κυπριακό και υποστηρίζει την Ελληνικότητα της Κύπρου.
Ο πόλεμος, η παραπληροφόρηση, η λασπολογία όλο αυτό το διάστημα δεν έπιασαν τόπο, αφού οποιαδήποτε προσπάθεια να πλήξουν την Χρυσή Αυγή έπεσε στο κενό. Οι Ελλαδίτες αδελφοί μας, έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες των ΜΜΕ και με την ψήφο τους έδωσαν ένα ηχηρό χαστούκι, στο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο.


Να είναι άπαντες σίγουροι, ότι το Ελλαδικό Εθνικιστικό κίνημα, θα σταθεί μπροστάρης για μια Εθνική πολιτική, που θα έχει σαν κύριο γνώμονα το καλό του λαού και της πατρίδας. Οι θέσεις στα έδρανα της βουλής, δεν θα είναι καρέκλες βολέματος, αλλά αγώνα.
Τέλος, κάνουμε αγωνιστικό κάλεσμα στους Έλληνες της Κύπρου να πυκνώσουν τις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για να διεκδικήσουμε ακόμα πιο δυνατά, τα νόμιμα δίκαιά μας, όλα αυτά που με τόση μαεστρία οι πολιτικάντηδες προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε.
Όσο για τους πολιτικούς μας αντιπάλους, που με τόσο πάθος προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο, ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή ήταν μια ψήφος αντίδρασης και το ποσοστό ήταν ένα τυχαίο γεγονός, πήραν από τον λαό την καλύτερη έμπρακτη απάντηση.
Μια νέα Χρυσή Αυγή για τον Ελληνισμό ανατέλλει ξανά!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...