Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!

<<Είμαστε πλέον η τρίτη πολιτική δύναμη>> δήλωσε η πρόεδρος του FRONT NATIONAL

Σε θρίαμβο για το Εθνικό Μέτωπο εξελίχθηκε ο πρώτος γύρος των βουλευτικών εκλογών στην Γαλλία! Το κόμμα των Γάλλων Εθνικιστών που βρίσκεται σε συνεχή άνοδο  έλαβε ποσοστό  18%  από το 4%  των εκλογών του 2007!
Το Εθνικό Μέτωπο (FRONT NATIONAL) θα είναι παρόν στον δεύτερο γύρο στις 17 Ιουνίου όπου αναμένεται να εκλέξει βουλευτές στην γαλλική Εθνοσυνέλευση.


Να σημειωθεί ότι η επιτυχία της Μαρίν Λε Πεν ήταν η αιτία να μην καταφέρει να περάσει στον β' γύρο το κόμμα των Αριστερών του Μελανσόν ο οποίος παραδέχτηκε την ήττα του ειδικά στην πόλη Μπωμόν που βρίσκεται στα προάστια της Λιλ. Η Μπωμόν είναι μία εργατική πόλη αφού στην περιοχή βρίσκονται αρκετά ορυχεία.
Ο άνεμος της Νίκης πνέει πλέον πάνω από την Ευρώπη. Μετά την Γαλλία η τάση των Ευρωπαίων πολιτών να ξεφύγουν από την μέγγενη των τραπεζιτών, της οικονομικής κρίσης, της λαθρομετανάστευσης  αναμένεται να αποτυπωθεί  στο αποτέλεσμα των Ελλαδικών εκλογών  της επομένης Κυριακής όπου τα ποσοστά που θα λάβει η Χρυσή Αυγή θα γίνουν αποτέλεσμα συζήτησης διαφόρων ψυχολόγων, κοινωνιολόγων , κομμουνιστών, κεντροδεξιών και λοιπών στις τηλεοπτικές συζητήσεις σε Ελλαδικούς και Κυπριακούς τηλεοπτικούς διαύλους!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...