Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Αντιπροσωπεία βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας την 20ή Ιουλίου

Στην αντικατοχική εκδήλωση που διοργανώνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, την ερχόμενη Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012, και ώρα 8 μ.μ., θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.


Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, δεν μένουν στα λόγια που έλεγαν προεκλογικά αλλά τα κάνουν πράξεις. Όλα όσα έταζαν πριν τις εκλογές τα μετουσιώνουν σε πράξεις, αφού και έμπρακτα πλέον θα αποδείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό των Κυπρίων, για τον αγώνα που δίνουν για τα δίκαια του Ελληνισμού που εδώ και τόσες δεκαετίες καταπατώνται, και όλοι οι πολιτικάντηδες μας σφυρίζουν αδιάφορα και εθελοτυφλούν προτείνοντας κάλπικες λύσεις.
Μακριά από τις αίθουσες, τις επιστολές χωρίς αντίκρισμα και όλα αυτά που μας συνήθισαν μέχρι σήμερα οι πολιτικάντηδες σε Ελλάδα και Κύπρο κάθε απόχρωσης, θα βρεθούν στο πλευρό μας, στο δρόμο, μακριά από τα βουλευτικά έδρανα και τις ωραίες καρέκλες, για να ενώσουν και αυτή την φωνή τους μαζί μας για μια ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ένας άλλος αέρας πνέει στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και αυτό είναι εμφανέστατο μετά την εκλογή του Εθνικιστικού κόμματος. Ένας άλλος αέρας που άρχισε σιγά – σιγά να πνέει και στην Κύπρο, αφού περνάμε από την πολιτική της Ελλάδας του «Η Κύπρος κείται μακράν» που υπήρχε από το ’74 μέχρι σήμερα, σε μια άλλη Ελλάδα, αφού οι συναγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με τα λόγια και προπαντός τις πράξεις τους περνάνε σε όλους το μήνυμα, ότι η Κύπρος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, αλλά η Κύπρος είναι Ελλάδα.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
Παρασκευή - 20 Ιουλίου
Ώρα: 8:00 μ.μ.
Οδόφραγμα Λήδρα Πάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...