Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Δελτίο τύπου (30/7) για τον αποκλεισμό Παπαχρήστου

Λίγες μέρες πριν μια νεαρή αθλήτρια, Ελληνίδα στην εθνικότητα αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Για να πούμε κάποια γεγονότα, ένας αθλητής που προορίζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες προπονείται σκληρότερα από κάθε άλλο αθλητή για τέσσερα ολόκληρα χρόνια περιμένοντας εκείνη την στιγμή που θα έρθει η ώρα για να λάμψει. Κάθε αθλητής που προετοιμάζεται από μικρό παιδί για τους Ολυμπιακούς και θα ζήσει το πολύ τρείς κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην "Δημοκρατία" της Ελλάδας του 2012 κάποιοι έκριναν σωστό να στερήσουν την ευκαιρία να λάμψει και να διακριθεί για την ίδια και για την χώρα της από μια νεαρή αθλήτρια ονόματι Βούλα Παπαχρήστου. Ο λόγος ήταν τόσο γελοίος όσο και οι κουστουμαρισμένοι βουλευτές που διοικούν την Ελλάδα (πλήν των συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής): ένα ρατσιστικό σχόλιο στον ιστότοπο twitter.

Βέβαια την διάσταση που πήρε το θέμα την έδωσαν τα κοράκια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης που περιμένουν το παραμικρό για να το κάνουν παγκόσμιο θέμα. Αφού τότε, τα ΜΜΕ δίκασαν την νεαρή και έκριναν το σχόλιο που η ίδια ξεκαθάρισε ότι ήταν αστείο, ως ρατσιστικό με την βοήθεια των γελοίων την απέκλεισαν από τους αγώνες.


Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ερωτούμε, ποιος έχει το δικαίωμα να ΚΛΕΒΕΙ τα μια ζωής όνειρα μιας νεαρής κοπέλας ή μάλλον το θράσος; Οι μόνοι που είχαν τέτοιο θράσος είναι οι ίδιοι που λεηλάτησαν την χώρα, τους γελοίους όπως έχω αναφέρει πιο πάνω που κατέστρεψαν τα όνειρα εκατομμυρίων Ελλήνων.

Καταδικάζουμε ανοιχτά την απόφαση αυτή που έθεσε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων μια αθλήτρια που συγκέντρωνε τεράστιες πιθανότητες να κερδίσει ένα μετάλλιο, για ένα αστείο λόγο.

Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...