Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου για την επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών



       Την περασμένη νύχτα, ομάδα αντιεξουσιαστών που δραστηριοποιείται στις Σέρρες, όπου απολαμβάνει το άσυλο του εκεί ΤΕΙ στο οποίο έχει καταλάβει παράνομο χώρο για να επιδίδεται σε ανάλογες ενέργειες, μεταφερόμενη από άλλη πόλη, προφανώς για σπουδές που θα διαρκέσουν αιώνια, εισέβαλαν στον χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Σερρών και προέβησαν σε διακεκριμμένες φθορές εντός και πέριξ του χώρου.
 Οι δράστες του εν λόγω περιστατικού, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, συμπεριφέρθηκαν τυπικά, όπως ακριβώς κάνουν κατά παράδοση οι ομοϊδεάτες τους, όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν την Χρυσή Αυγή, άνανδρα, θρασύδειλα και ύπουλα. Αφού ο αντιφασιστικός τους αγώνας εξαντλήθηκε μέσα στα άδεια γραφεία μας και ξέσπασε πάνω σε έπιπλα, τοίχους, πινακίδες και σημαίες, τελικά αποχώρησαν νομίζοντας ότι έχουν κάνει την επανάσταση τους κι ότι με αυτόν τον τρόπο τελείωσαν με την Χρυσή Αυγή. Η επαυτοφώρω σύλληψη τους, που έγινε λίγο αργότερα, κατόπιν καταγγελιών κατοίκων της περιοχής στην αστυνομία, έβαλε τέλος στην «επανασταστική» τους έπαρση, καθώς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, για να απολογηθούν για τις πράξεις τους την προσεχή Δευτέρα.
       Το περιστατικό αυτό θάφτηκε κυριολεκτικά από τα ΜΜΕ, παρά το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί πλέον θεσμικό παράγοντα με κοινοβουλευτική επκροσώπηση και παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες η έξαρση εγκληματικών ενεργειών εις βάρος μας ανά την επικράτεια από άτομα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής από τις αρχές.
 Γνωρίζουμε ότι το συμβάν αυτό δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα μπροστά σε άλλα χτυπήματα που δεχθήκαμε κατά το παρελθόν, όμως αξίζει να συμπληρώσουμε ότι κατανοούμε απόλυτα τις ανησυχίες των πολιτικών μας αντιπάλων, αυτών που ωρύωνται για τις ανύπαρκτες «ρατσιστικές» επιθέσεις εις βάρος μεταναστών, αλλά σιωπούν για αυτές που αποδεδειγμένα γίνονται κατά των Ελλήνων και ιδιαίτερα για αυτές που στοχεύουν κατά της Χρυσής Αυγής. Η σιωπή τους απέναντι στο εν λόγω συμβάν λοιπόν κρύβει την απογοήτευση τους για την δυσμενή εξέλιξη των γεγονότων κι όχι για το ίδιο το γεγονός. Άραγε, πόσο πολύ θα ήθελαν να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για τους κατοίκους που ενημέρωσαν την αστυνομία και να τους κατατάξουν στην ίδια κατηγορία ανθρώπων με αυτή του «βλάκα» (δολοφονημένου από σύντροφο του ΣΥΡΙΖΑ) ταξιτζή της Πάρου που δεν κοιτούν τις δουλειές τους και μπλέκονται στις υποθέσεις των αναρχικών;
 Η Χρυσή Αυγή και πιο συγκεκριμένα η Τοπική Οργάνωση Σερρών ξεκαθαρίζει ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα ενώπιων των δικαστηρίων και ότι ο αγώνας εντός κι εκτός κοινοβουλίου θα συνεχίσει να είναι το ίδιο δυσάρεστος για τους προδότες.


Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Μέλος Π.Σ. Χρυσής Αυγής
Βουλευτής Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...