Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ούτε οι γερμανοί αντέχουν την αλληλεγγύη στους Έλληνες!


Ούτε οι γερμανοί αντέχουν την αλληλεγγύη στους Έλληνες!
Φαίνεται πως η απόφαση του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να επιστρέψει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού στον Ελληνικό Λαό μέσω της διανομής τροφίμων δεν ενοχλεί μόνο τα εγχώρια τσιράκια του μνημονίου και του εθνομηδενισμού (βλέπε όλο το συνοθύλευμα της "αριστεράς και της προόδου"). Έτσι, εκτενή αναφορά με απαξιωτικά σχόλια έκανε και το Spiegel στην κοινωνική δράση του κινήματός μας, και ιδιαίτερα στην τελευταία επιτυχημένη διανομή τροφίμων στην πλατεία Συντάγματος, όπου για άλλη μια φορά οι αναξιοπαθούντες και άνεργοι Έλληνες είχαν δίπλα τους εκείνους που πραγματικά τους σκέφτονται και τους βοηθούνε, τους Έλληνες Εθνικιστές!

Με τίτλο "Ακροδεξιοί μοιράζουν τρόφιμα - μόνο σε Έλληνες" το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: "Περαστικοί μετανάστες εξυβρίζονται και προτρέπονται να εγκαταλείψουν την κεντρική πλατεία Συντάγματος μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο στην Αθήνα. Η δράση αυτή του υπερεθνικιστικού και ρατσιστικού ελληνικού κόμματος 'ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ' προορίζεται αποκλειστικά για Έλληνες: Μέλη του ακροδεξιού κόμματος μοίρασαν την Τετάρτη στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας τρόφιμα - όμως, αποκλειστικά σε αναξιοπαθούντες Έλληνες".
Συνεχίζοντας το δημοσίευμα αναφέρει τις δηλώσεις του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη προς τα ΜΜΕ, καθώς και την δήλωση μιας κυρίας, η οποία επιδοκιμάζει την δράση του κινήματός μας, και συνεχίζει: "....μέσω της επίδειξης ταυτοτήτων το κόμμα εξασφαλίζει να διανέμεται βοήθεια μόνο σε ανθρώπους με ελληνικό διαβατήριο", για να καταλήξει με την φράση: "Υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας τάσσονται ανοιχτά υπερ μιας πολιτειακής πολιτικής που βασίζεται στην εθνική καταγωγή."
Σχολιάζοντας εν ολίγοις το δημοσίευμα αυτό, και αφήνοντας κατά μέρος τα φαιδρά περί εξύβρισης μεταναστών κλπ, να πούμε μόνο το εξής: Δεν κοιτάνε καλύτερα τα δικά τους χάλια, που έχουν έναν γερμανο-βιετναμέζο αντικαγκελάριο να τους κάνει κομάντο και να έχει και το θράσος να ανακατεύεται στα ελληνικά ζητήματα. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε να ζούμε σε ένα κράτος ελληνικό, που να υπερασπίζεται πρώτα τους Έλληνες.

Μιχάλης Τσακίρης - Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...